Cate lucruri stii despre firma de televizoare Samsung?

author
1 minute, 20 seconds Read

Firma Samsung a aparut in anul 1938 in Daegu, Coreea  si avea drept obiectiv exportul de   peşte uscat, legume şi fructe.Astazi firma produce produse electrocasnce si nu numai si este recunoscuta pe plan international pentru acestea.

In 1970 Samsung-Sanyo a început să producă televizoare alb-negru (model: P-3202) iar doi ani mai tarziu incepe  producţia de televizoare alb-negru de uz casnic. In 1976 Samsung Electro-Mechanics a produs peste 1 milion de televizoare alb-negru iar in 1977 incepe exportul televizoarelor color. Un an mai tarziu firma Samsung atinge cea mai mare productie de televizoare alb-negru din lume cu o cifra de 4 milioane de aparate.

In urmatorii ani Samsung si-a regandit si restructurat planul de afaceri,obiectivul sau principal fiind cel de a deveni una dintre primele 5 firme producatoare de electronice din lume.  Cu cifre de vanzari ce ating 20 de milioane pe segmentul televizoare, nu este greu sa ne dam seama ca produsele Samsung beneficiaza de o calitate superioara ce reusesc sa isi atraga fani si clienti din toata lumea.

Astazi televizoarele incorporeaza din ce in ce mai multe functii conexe de la o generatie la alta.Totul pentru a satisface cerintele din ce in ce mai exigente ale clientilor ce isi doresc ceva mai mult decat un simplu televizor la care sa urmareasca stirile. Imagine clara in culori vibrante, full hd sau eventual posibilitatea functiei 3d sunt la mare cautare prin randul clientilor .Cerinte pe care Samsung le-a inteles si pe care le materializeaza in dotarile televizoarelor sale.

Un magazin online cu televizoare Samsung ieftine este badabum.ro, intrii acolo si cu cateva clickuri iti cumperi cel mai tare televizor Samsung.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.