Ce este serviciul de email marketing

author
1 minute, 44 seconds Read

Un serviciu de email marketing inseamna promovarea unui produs cu ajutorul emailului, bineinteles. Ca apoi sa aduca beneficii clientului, in functie de ceea ce urmareste si doreste sa realizeze.

Cum functioneaza email marketingul

Acest email este trimis de o  persoana, fie in fiecare zi, fie o data pe saptamana  sau o data pe luna.Totul depinde de ce produs trebuie sa fie promovat prin intermediul serviciului de email marketing.

Emailul va fi trimis la adresele din baza de date. Strategia se bazeaza pe faptul ca orice persoana isi verifica mailul si chiar daca nu citeste mesajul sau il sterge cel putin ii va ramane inatiparit in minte subiectul mesajului si poate va dori apoi sa caute informatii in plus despre ceea ce a vazut in titlul emailului.

Deci email marketingul a functionat. Si asa compania in numele careia a fost trimis emailul a castigat un client, fie ca este vorba despre un cititor, incazul unei institutii de presa, fie ca este vorba de un comparator, in cazul, de exemplu, al unui site care se ocupa cu vanzarea de haine.

Cel mai adesea, pentru campaniile de email marketing sunt folosite adresele de yahoo.

Titluri atractive, drum sigur spre succes

Castrategia de email marketing sa dea rezultate, trebuie sa fie alese titluri attractive, care sa ii faca pe cei care primesc mailul sa il si deschida, sa le starneasca curiozitatea. Exista firme specializate in trimiterea de astfel de emailuri, care stiu sa mearga direct la tinta, prin diverse strategii. Conceptul a fost inventat in Statele Unite ale Americii, apoi a prins contur si in Europa. La ora actual a ramas destul de utilizat, desi unii sunt sceptici si nu mai cred ca are acelasi success ca acum cativa ani, cand a aparut.

Vezi si:  Cum alegi cele mai bune servicii de optimizare Site?

Cum functioneaza, mai exact si mai siplu spus? Este ca si cum vrei sa cuceresti pe cineva, trebuie sa ai cele mai potrivite cuvinte, astfel incat sa te faci placut, sa nu fii sufocant si nici agresiv si apoi sa si cuceresti. Cam pe acest principiu se bazeaza si strategia firmelor care se ocupa de email marketing.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.