Ce faci cand nu ai bani?

2 minutes, 0 seconds Read

descarcare-65De multe ori, lipsa banilor ne aduce foarte mult stres si ne strica planurile. Cei mai multi dintre noi nu primim suficienti bani in ziua de salariu si chiar daca reusim sa ii dramuim foarte bine, atunci cand apare ceva neprevazut, totul se duce de rapa.

Solutii nu sunt foarte multe: fie optezi pentru un imprumut rapid de la prieteni fie alegi o institutie care ofera credit rapid. De regula, cea mai mare greseala pe care o poti face este sa imprumuti de la prieteni, deoarece acest lucru iti creaza o datorie in plus, nu doar datoria propriuzisa.

Un credit rapid poate sa fie varianta cea mai buna. Chiar daca va trebui sa platesti dobanda inapoi, ai o serie de avantaje:

  • Poti obtine credit rapid, fara acte. De cele mai multe ori, institutiile nebancare nu solicita acte pentru a oferi creditul, ceea ce iti ofera o flexibilitate foarte mare.
  • Obtii imediat banii de care ai nevoie. Perioada in care obtii banii este, de regula, de pana la 24 de ore, ceea ce te poate ajuta sa rezolvi problemele arzatoare pe care le ai.
  • Poti face imprumutul din confortul propriei case. Multe institutii de creditare ofera sansa unui imprumut rapid online, cu doar cateva clickuri. Astfel, nu trebuie sa te deplasezi si poti economisi foarte mult timp.

Atentie! Un imprumut online rapid are si dezavantaje!

Din pacate, orice lucru pe care il cumperi are avantaje si dezavantaje. In cazul unui credit rapid online, dezavantajul este dat de dobanda mare care se aplica in cazul in care intarzii. Va trebui sa iti calculezi foarte bine timpul, in asa fel incat sa te incadrezi in termenul de inapoiere a banilor.

Vezi si:  Sistem de camere supraveghere video digital

Perioada mica de creditare poate sa fie un alt dezavantaj, creditele rapide fiind oferite pentru doar cateva luni, maxim un an.

Sfaturi pentru cei care doresc un credit!

Daca iti doresti un imprumut online, este bine sa te gandesti bine pentru ce ai nevoie de el. Daca crezi ca poti astepta cateva zile, cel mai bine este sa apelezi la un imprumut bancar, care iti aduce avantajul unor dobanzi mai mici. Dezavantajul unui imprumut bancar este faptul ca solicita destul de multe acte si nu este foarte flexibil.

Creditarea trebuie sa fie, intotdeauna, o solutie de ultim moment, care sa apara doar atunci cand ai mare nevoie de bani, asadar, principalul sfat este sa te gandesti bine inainte de a solicita un credit.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.