Cele mai bune exercitii pentru acasa

1 minute, 58 seconds Read

Nevoia de sport in zilele noastre este tot mai mare, in ciuda faptului ca toata ziua alergam si fugim dintr-un loc in altul. Bineinteles, in functie de fizicul fiecaruia, unii au nevoie de mai mult sport, iar altii mai putin, insa cea mai mare problema este timpul deoarece aceste nu ne permite mereu sa mergem pana la sala de fitness sau in parc. Drept urmare, va trebui sa faci cateva exercitii acasa si care sa te ajute pe intreaga zi, lucru care in majoritatea cazurilor este foarte avantajos. Iar aceste exercitii le vei gasi prezentate putin mai jos, ele fiind foarte recomandate si de catre majoritatea instructorilor de fitness.

Care sunt cele mai bune exercitii pentru acasa?

In fiecare dimineata, timp de cateva minute, vei putea incepe tocmai cu genoflexiunile, deoarece acestea iti vor pune tot sangele in miscare. Asadar, nu doar picioarele tale vor avea de munca, ci intregul organism, motiv pentru care ele sunt mai mult decat recomandate. Nu trebuie sa te chinui si sa faci foarte multe, ci 3 seri a cate 10 repetari de fiecare, este mai mult decat satisfacator si bineinteles multumitor, rezultatele in cazul de fata putand fi vizibile pe un termen lung.

Al doilea exercitiu pe care va trebui sa il faci tot timp de cateva minute sunt abdomenele. Acestea, te vor ajuta in special daca ai burta, motiv pentru care va trebui sa le faci in fiecare zi fara nici o scuza. Ei bine, in doar 8 sau chiar 9 minute, vei putea realiza chiar 4 serii a cate 10 repetari si sa te bucuri de o alta stare de spirit. Rolul lor, se poate vedea pe intregul percurs al zilei pe care tocmai ai inceput-o iar in felul acesta te vei simti mult mai bine.

Vezi si:  Micul dejun ideal al sportivului

Si pentru o energie mult mai mare, indreptarile pe o parte sunt cea mai buna alegere. Acestea, pot fi facute atat de pe scaun, cat si din picioare insa va trebui ca de fiecare data sa fi lipit de ceva, de spatarul unui scaun sau de un perete ca de exemplu. Coatele de asemenea trebuie sa fie intinse paralel cu capul, palmele la ceafa iar in in felul acesta te vei putea bucura de o doza de energie foarte mare. Acest exercitiu, trebuie sa fie repetat de 12 ori, motiv pentru care timpul scurt care iti va lua pentru a-l realiza poate fi considerat un alt avantaj important.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.