reparatii-masini-de-spalat-bucuresti

Cum mi-am reparat masina de spalat haine automata!

2 minutes, 34 seconds Read

reparatii-masini-de-spalat-bucurestiIn urma cu o luna de zile , masina de spalat rufe automata a inceput sa dea primele semne de avarie. Ce poate fi mai neplacut decat acest lucru neprogramat? Timpul pana la venirea sarbatorilor incepea sa fie din ce in ce mai scurt. Inlocuirea acestui electrocasnic cu unul nou nici nu se putea pune in discutie din cauza costului prea mare.

Solutia? Solutia a venit de la Washer.ro!

Washer.ro este unul dintre cele mai bune service-uri autorizate specializate in reparatii masini de spalat Bucuresti rufe automate si masinilor de spalat vase. Apelul meu telefonic a fost preluat rapid de un consultant. In urma discutie avute cu unul dintre specialisti service-ului, foarte amabil de fel , dupa prezentarea simtomelor masinii mele de spalat rufe automata am fost cautati la domiciliu de o echipa de interventie.

Da! Masina noastra de spalat rufe mai avea sanse de supravietuire. Ce usurare! Dupa diagnosticarea la domiciliu mi s-a expus foarte frumos si intelegator care sunt optiunile de repunere a acestia in functiune. Am convenit de comun acord dupa informarea prealabila a costului ca aceasta sa fie transportata in sediul service-ului unde isi desfasoara activitatea. Transportul nu ne-a costat nimic. Masina a fost dezinstatala de personalul acestuia si transportata in siguranta pentru a fi reparata. Dupa 3 zile am fost contactati de un consultant pentru a stabili o ora la care sa poata fi adusa masina de spalat inapoi.

service-masini-de-spalat-bucuresti-ilfov-washerReadusa acasa masina de spalat a fost instalata de echipa service-ului , apoi aceasta a fost probata impreuna. Fara dubii masina noastra de spalat rufe functioneaza ca noua.In timpul in care eram prinsi in probarea functionarii acesteia, echipa de spacialisti prezenti, foarte amabili si prietenosi ne-au expus si ne-au prezentat cele mai utile informatii de care aveam nevoie pentru a putea avea grija si a prelungi perioada de functionare a acesteia.

Vezi si:  Momentele in care te feliciti ca ai investit intr-un generator de curent

Pentru intreaga manopera realizata de service-ul Washer.ro am primit o garantie de 24 de luni, iar pentru piesa schimbata o garantie de 12 luni. Pretul? Foarte acceptabil! Nici nu ne gandeam ca vom scapa atat de ieftin! 8 ani de functionare si inca 24 de luni garantie pentru un electrocasnic, nici nu putem fi mai multumiti!

Recomandam cu intrega incredere acest service, deoarece poate este prima data cand am simtit ca intr-adevar noi contam. Nu s-a facut reclama nici unui alt produs, nici unei alte marci, noi sau second hande ci totul s-a axat in jurul masinii noastre de spalat, a optiunii noastre si a posibilitatilor noastre finaciare. Transportul a fost gratuit, iar pretul corelat pret – calitate corect.

Pentru noi Washer.ro ramane primul si singurul service autorizat de masini de spalat care pune pret pe calitatea lucrului bine facut si in primul rand nevoile noastre. Cu siguranta goana dupa o noua masina de spalat rufe automata ne-ar fi constat nu doar mai multi bani dar si mai mault timp pierdut.

Daca aveti probleme de orice natura cu masina de spalat rufe automata nu ezitati sa sunati la service-ul Washer.ro! In cel mai scurt timp problema pe care o intampinati va fi rezolvata! Respect pentru calitate si pentru un lucru facut ca la carte!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.