Cum sa-ti decorezi casa

1 minute, 30 seconds Read

O multime de oameni apeleaza la designeri de interioare, la decoratori sau la alte persoane care au experienta in domenial acesta. Insa cel mai bine este sa iti decorezi casa cu propria ta imaginatie pentru ca te vei simti mai bine pentru ca ai adaugat ce ti-a placut tie cel mai mult.

Daca vreti sa va decorati casa singur si cautati cateva sugestii nu uitati ca ce e mai nou pe piata e cel mai bun, pentru ca modernitatea da un suflu nou casei tale. Iar daca te-ai hotarat sa decorezi casa in acest stil sa nu uiti de parchet care este cel mai important si trebuie sa fie cat mai special si detaliat. Insa cand asezi parchetul sa nu uiti sa folosesti si placi TEGO care dau o esenta aparte constructiei tale.

Dar ce sunt aceste placi TEGO? Placile TEGO sunt niste materiale utilizate in constructie datorita duritatii lor. Acestea sunt flosite in constructii cel mai des in construirea panourilor de cofrare dar pot fi folosite si in construirea unui pavaj peste care poti pune parchetul sau put fi folosite in constructia scarilor.

Ce le fac asa de dure? Cand am citit prima data si am vazut ca sunt facute si din brad nu eram asa de sigur ca vor fi bune de ceva. Insa materialul din care sunt facute nu prea conteaza ci felul in care sunt facute. Producatorii adauga cateva straturi de furnire de obicei din brad, fag si plop si lipesc aceste straturi cu niste adezivi speciali apoi le preseaza. Insa ceea ce le face speciale sunt foliile netede care sunt puse pe ambele capete.

Vezi si:  Cum sa construim o gradina utila

Astfel cand se toarne beton acesta va devenii fin si astfel constructorul nu este nevoit sa faca alte finisari.

Ai incredere in acest produs nou, incearca-l in casa ta si nu vei fi dezamagit.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.