Beneficiile nutritionale si naturale pentru sanatate ale polenului de albine

author
2 minutes, 43 seconds Read

Polenul de albine reprezinta o colectie  larga de componente nutritionale si naturale pentru sanatate incat este capabil sa  dea numeroase beneficii pentru sanatate care promoveaza o mult mai buna protectie

Procesul care determina ca polenul sa fie un beneficiu atat de imens pentru oameni ca sa-l foloseasca,  este rezultatul enzimelor speciale, care sunt continute in in sistemul digestiv al unei albine, fiind amestecate impreuna cu polen de floare pe care acestea l-au colectat.  Sa vorbim despre fenomenul nutritional si natural pentru sanatate – polenul de abine este un aliment super nutritional care contine mai multi nutrienti diferiti pentru sanatate, vitamine si minerale decat orice alta sursa singura.

Beneficiile nutritionale ale polenului de albine sunt numeroase si diverse

Acesta are capacitatea de a intineri sanatatea pielii unei persoane , dar de asemenea are puterea de lupta sa vindece si sa trateze efectiv corpul pentru o gama larga a unor  tipuri de probleme de sanatate , si ar putea avea chiar abilitatea sa prelungeasca viata unei persoane.

Proprietatiile antioxidante  continute in polen dau puterea sa lupte impotriva radicalilor liberi care sunt produsi naturali in corpul uman . Productia acestor substante nocive provine din  lucruri precum poluarea aerului pe care il respiram, fumatul si alte lucruri diferite. Dar indiferent de unde provin, radicalii liberi sunt cunoscuti ca distrug celulele sanatoase , si acele celule vor distruge mai multe celule sanatoase- procesul duce la probleme ale sistemului  imunitar  care poate cauza boli si inflamatii cronice excesive ale corpului. Cativa din antioxidantii importanti care se gasesc includ: quercetin, myricetin, , rutin, si acid trans-cinamic.

Quercetin reduce simptomele alergiilor prin nivelul ridicat de antihistaminice naturale pe care le contine. Myricetin este o substanta care ajuta la scaderea cantitatii de colesterol rau  care este gasit in fluxul sanguin. Acidul trans-cinamic este necesar pentru corps a produca o cantitate adecvata de antibiotice naturale gasite in organism. De asemenea ajuta in procesul natural al corpului de detoxifiere a ficatului. Si, rutinul este bine cunoscut ca fiind  efectiv capabil sa scada problemele  venelor cu varice , si de asemenea contine proprietati care pot indeparta diferite tipuri de cancer.

Vezi si:  Sindromul de coada de cal

Alte beneficii nutritionale si naturale ale polenului de albine pentru sanatate au fost vazute de oameni care  sufera de probleme de sanatate precum nivelul scazut al hemoglobinei si a celulelor rosii, alergii , niveluri scazute de anticorpi, probleme cu prostata si cresterea potentei spermei pentru o fertilitate mai buna. Rezultatele obtinute din diferite studii au aratat de asemenea ca polenul de albine poate reduce cantitatea de tuse si a pierderii parului pe care multi oameni adesea le experimenteaza  din tratamentele cu chimioterapie.

Si polenul de albine este  benefic chiar si pentru culturisti, actionand ca un supresor natural de apetit pentru oamenii care incearca sa piarda in greutate, cat si pentru a creste energia naturala. Din nou toate aceste beneficii fac parte  din toti acesti nutrienti care sunt impachetati in polen,in mod specifica monohidratul natural creatina , complex de vitamina B, amino acizi si amestec de enzime

Polenul de albine este usor accesibil pentru oricine are nevoie de beneficiile sale nutritionale, naturale pentru sanatate. Nu este accesibil doar ca  granule care sunt amestecate  in mancare, este accesibil si ca supliment, simplu de luat, ca  si capsule – si este valabil dintr-o sursa de polen din Noua Zeelanda  atat de pur incat amelioreaza orice problema de poluare.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.