ulei de macese

Ulei de macese si efectele lui

1 minute, 18 seconds Read

Semintele de macese sunt extrem de sanatoase iar uleiul pe care acestea il ofera poate sa vindece o multime de boli si sa ofere o multime de avantaje corpului uman. Folosit de vechii egipteni, de mayasi si de amerindieni, uleiul de macese a fost descoperit in societatea moderna abia in anul 1983. In urma unor teste pe persoane cu cicatrici mari sau riduri profunde, s-a descoperit un efect extrem de puternic in regenerarea pielii.

Efectele uleiului de macese sunt datorate continutului bogat de acizi grasi, acid linoleic, vitamina C sau vitamina A. Marea calitate a sa, spre deosebire de alte uleiuri eficiente, cum ar fi cel de jojoba sau untul de shea, este faptul ca se absoarbe foarte usor.

Folosirea sa poate sa regenereze tesuturile si sa elimine ridurile, poate sa micsoreze sau chiar sa elimine daunele produse de soare si chiar vergeturile si ajuta membrana celulara a pielii. Pe langa ingrijirea pielii, uleiul de macese este eficient si in rezolvarea altor probleme. Astfel, unghiile casante, eczemele de la psoriazis sau parul uscat si deteriorat, toate pot fi vindecate prin aplicarea acestui ulei minune.

Daca folosesti produse chimice de make-up, tratarea cu ulei de macese poate sa fie un raspuns corect la o multime de probleme. Datorita continutului bogat de vitamina C, acesta reuseste sa combata radicalii liberi si previne aparitia ridurilor.

Uleiul de macese este folosit, in cea mai mare parte, pentru uzul extern si pentru tratamenul pielii. Daca vrei sa te bucuri de vitamine si de proprietatile maceselor, poti consuma fructele, care sunt o alta minune a naturii.

Vezi si:  Nutritie echilibrata - pentru sanatate in farfurie

ulei de macese

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.