Cum se alege sonorizarea pentru petreceri

2 minutes, 54 seconds Read

Petrecerile atribuite ocaziilor speciale au calitatea aparte de a fi reamintite nopti la randul, de aceea multe persoane dedica foarte mult timp si pregatiri evenimentelor de acest tip. Fie ca este vorba de o aniversare, de o petrecere de majorat, de un botez sau de o nunta, precum si de orice alt tip de eveniment, muzica este elementul principal care transmite o stare de bine si cea care animeaza petrecerile. Pentru a avea muzica de calitate, se impune un sistem de sonorizare de calitate.

Alegerea celor ce se ocupa de sonorizare este foarte importanta pentru reusita petrecerii, mai ales daca se cauta sonorizare nunta, botez sau sonorizare pentru evenimente de mare importanta.

O sonorizare buna, fara distorsiuni, in care muzica se aude exact asa cum a fost facuta, este foarte importanta pentru o petrecere cu multi invitati, in mod special pentru petrecerile de botez unde trebuie luata in considerare si prezenta celor mici, iar muzica nu poate fi prea stridenta. Pentru botezuri, se poate opta fie pentru o petrecere in familie, cu buget restrans, fie pentru o petrecere la restaurant sau intr-un local inchiriat, caz in care sonorizarea trebuie sa fie impecabila pentru a impresiona toate tipurile de invitati.

Care sunt criteriile pe baza carora se aleg sistemele de sonorizare?

In functie de destinatie, sistemele de sonorizare trebuie alese astfel incat sa se potriveasca cu locatia in care acestea vor fi folosite.

1. Daca se doreste sonorizarea unui spatiu in care sunetul trebuie sa fie confortabil si relaxant (restaurant, magazin, cafenea, etc), sistemul ales trebuie sa fie dedicat sonorizarii ambientale.

2. In cazul sonorizarii spatiilor destinate petrecerilor, unde muzica trebuie sa rasune, se vor alege sisteme de sonorizare de putere. DJ profesionisti vor veni intotdeauna cu sisteme care sa se potriveasca suprafetei locatiei, dar si numarului de persoane participante la
eveniment.

Vezi si:  Sfaturi pentru organizarea unei nunti ieftine

Cum se inchiriaza sistemele de sonorizare si DJ pentru nunta sau botez

– se ia legatura cu firme specializate in organizarea acestui tip de evenimente, care vor pune clientul in legatura directa cu un DJ nunta sau botez. Acest DJ are experienta in astfel de evenimente si poate veni cu sugestii muzicale in functie de preferintele clientilor.

– se programeaza o intalnire cu DJ-ul in urma careia acesta sa vada spatiul in care va avea loc petrecerea pentru a sti cu ce tip de sistem de sonorizare sa vina. Colectia muzicala pe acestia o detin este foarte diversificata, clientii avand de unde alege aproape orice isi doresc, iar un DJ profesionist este de asemenea deschis la sugestii muzicale pentru a se asigura ca acopera intocmai gusturile angajatorilor.

– daca este posibil, este bine a se urmari prestatia DJ-ului la o petrecere similara pentru a fi siguri ca sistemul de sunet folosit este compatibil pentru o sonorizare buna a nuntii sau botezului. Pe langa acest lucru, se va urmari si abilitatea DJ-ului de a observa reactia invitatilor si de a schimba muzica astfel incat acestia sa nu se plictiseasca si sa se aseze pe scaune sau mai grav, sa plece.

Firme precum www.partydj.ro vin in ajutorul celor ce au nevoie de DJ nunta, DJ botez, dar si DJ pentru orice tip petreceri, cu personal foarte experimentat, dotat cu echipamente performante din punct de vedere tehnic, gata sa asigure oricarui client o petrecere de neuitat. Pe langa DJ si aparatura de sonorizare performanta, aceste firme vin si cu alte artificii utile unei petreceri, cum ar fi masini de spuma, de ceata, lasere sau lumini inteligente. Toate acestea combinate vor asigura reusita oricarei petreceri.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.