Huawei P8 Lite îți arată că nu trebuie să îți faci un card de credit pentru a avea un smartphone capabil

author
2 minutes, 39 seconds Read

Cum îți dai seama că ai creat un smartphone de succes? Primul indiciu ar fi numărul mare de vânzări, însă în cazul lui Huawei P8 Lite, o a doua generație, actualizată pentru anul 2017 este semnul că utilizatorii nu vor să se despartă de el.

Dacă aș lista specificațiile pur și simplu, rândurile de față nu ar spune nimic. Așa că hai să vedem ce înseamnă un smartphone capabil în 2017.

Sistemul de operare

Trebuie să ai la dispoziție un sistem de operare suficient de popular pentru a avea cele mai bune aplicații, cât și funcționalități care să te ajute, nu să te încurce. Huawei P8 Lite face parte din marea familie Android, cel mai popular sistem mobil de operare din lume.

Pe scurt, ai parte de aplicații, multiple moduri de customizare și servicii pentru tot ceea ce înseamnă multimedia.

Perechea de camere

Dacă tot am adus vorba de multimedia, ai nevoie de o pereche de camere care să fie suficient de bune pentru postările de pe Facebook și Instagram. 13 megapixeli pe spate, 5 megapixeli în față și ai tot ce trebuie pentru suita de like-uri. Filmează și Full HD, dacă simți nevoi cinematografice.

Performanța

Nu vei muta munții cu un Huawei P8 Lite, însă vei putea ajunge la ei. Procesorul Octa Core te trece fără probleme prin task-urile de zi cu zi, iar memoria RAM îți oferă o experiență multitasking decentă.

Micile atenții

Telefoanele din gama de mijloc au șansa să fie apreciate dacă oferă ceva extra utilizatorilor. O mică atenție împrumutată de la modelele mai scumpe. De exemplu, includerea Corning Gorrila Glass 3 pentru o mai bună protecție a ecranului. Sau posibilitatea actualizării sistemului de operare la o versiune superioară Android.

Vezi si:  Despre smartphoneuri si evolutia acestora

Acestea sunt lucruri care țin aproape clienții, iar Huawei pare să fi nimerit acel echilibru între performanță, funcționalitate și accesibilitate.

Aplicațiile

Dotările hardware fac doar jumătate dintr-un telefon capabil. Sistemul de operare Android oferă o parte din funcționalitate, însă aplicațiile transformă un Huawei P8 într-un telefon pe care chiar ți l-ai dori.

Aplicații de fitness precum Runtastic, Strava sau Nike Running te ajută să te menții sănătos. Gama de aplicații Google te ajută să fii mai productiv și mai informat. Dacă nu ai răbdare să vezi acasă episoadele din Game of Thrones, aplicațiile de streaming rulează fără nicio problemă, datorită puternicei conexiuni 4G.

Jocurile cu care să îți pierzi timpul în timp ce mergi la școală sau la serviciu sunt de asemenea compatibile. Nu în ultimul rând, rețelele de socializare sunt mereu la câteva atingeri de ecran distanță, mai ales că fotografiile și clipurile video trebuie să ajungă undeva, nu?

În cele din urmă, ceea ce face un smartphone capabil este nevoia pe care tu o ai. Este posibil să nu ai nevoie de toate funcțiile și tipurile de aplicații pe care le-am enumerat mai sus. Dar dacă preferi un smartphone care să fie capabil să le facă pe toate, merită să arunci o privire peste Huawei P8 Lite.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.