Iata care sunt etapele de urmat pentru a vinde un bun imobiliar

author
1 minute, 35 seconds Read

Etapele de urmat atunci cand vine vorba de vinderea unui bun imobiliar necesita o organizare buna si uneori o pregatire buna. De la stabilirea pretului, trecand prin strategia de vanzare pana la semnarea contractului, exista cateva etape de respectat in mod obligatoriu.

Sa decizi sa vinzi un bun imobiliar nu este un lucru usor. O locuinta in care ai stat mai multi ani, de care te-ai atasat si de care te leaga mai multe amintiri. In plus, cu totii speram sa primim un pret bun, sa nu pierdem prea multi bani.

Etapa numarul 1: decizia de punere la vanzare

Prima etapa pentru a vinde un bun imobiliar este bineinteles, decizia de a o pune la vanzare. In acest stadiu al proiectului va trebui sa alegi modalitatea de vanzare raspunzand la intrebarea: vei vinde de unul singur sau vei apela la o agentie imobiliara?

Etapa numarul 2: estimarea pretului de vanzare

Apoi, va trebui sa estimezi pretul de vanzare in functie de valoarea proprietatii. Contactand o agentie imobiliara iti vei putea face o idee cu privire la reactivitatea si profesionalismul acesteia. Apoi, poti stabili un pret.

Etapa numarul 3: punerea spre vanzare

Inainte de a pune anuntul online pentru proprietatea pe care o vinzi ar trebui sa pregatesti punerea la vanzare. Aceasta etapa iti permite sa castigi timp pentru a vinde. Pentru a pregati vanzarea este recomandat sa repairi eventualele echipamente defectuoase, sa zugravesti si sa pregatesti toate documentele cheie pentru vanzare.

Vezi si:  Istoria orasului Voluntari

Etapa numarul 4: anuntul imobiliar

Pentru anuntul imobiliar, pozele sunt deosebit de importante. Reprezinta principala legatura cu cumparatorii. Poze facute in plina zi, atunci cand lumina este mai buna. Daca optezi pentru o agentie imobiliara, ea este cea care se va ocupa de poze.

Etapa numarul 5: vizitele imobiliare

Ai un potential cumparator? Super. Acum, nu trebuie sa ratezi aceasta vizita. Pregateste toate documentele cu privire la starea locuintei. Asigura-te ca locuinta este curata pentru a lasa o impresie cat mai buna.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.