Ce case de vanzare se mai cauta in Bucuresti ?

1 minute, 36 seconds Read

Ca vor sa fuga de aglomeratia metropolei, sau ca doresc un spatiu mai generos in care sa locuiasca, tot mai multi clienti cauta case de vanzare in Bucuresti, acesta fiind de altfel un moment perfect avand in vedere ca preturile au scazut foarte mult in raport cu anul 2008.

Agentia imobiliara Regatta a vorbit despre piata imobiliara de case de vanzare in Bucuresti si de zonele de care clientii se arata cel mai interesati, precum si de bugetele alocate de acestia pentru a-si cumpara casa mult visata.

In ce zona din Bucuresti se cauta case de vanzare ?

Zonele cele mai dorite de cei care cauta case de vanzare sunt zonele rezidentiale centrale si de nord, adica zona Bulevardului 1 Mai, Floreasca, Dorobanti si Pipera, zone care ofera in egala masura apropierea de punctele de interes din Bucuresti.

De ce buget dispun cei care cauta case de vanzare ?

Bugetele pe care le pregatesc cei care cauta case de vanzare in Bucuresti sunt diverse, insa daca ar fi sa gasim o suma, acestia pregatesc undeva intre 200.000 si 300.000 de euro pentru case situate in enumerate mai sus.

Ce ii intereseaza cel mai tare pe clienti la case ?

Cel mai important pentru cei care cauta case este pretul, apoi vechimea casei, precum si starea in care se afla structura de rezistenta a acesteia.

Vezi si:  Colegiul Psihologilor din România – o necesitate pentru o societate normală

Cum a fost anul 2013 in raport cu ceilalti de dupa criza imobiliara ?

Departamentul de vanzari case al agentiei imobiliare Regatta spun ca anul 2013 a fost un an mai bun decat ceilalti ani de dupa criza.

Cum vede departamentul de vanzari case anul 2014 pentru piata imobiliara din Bucuresti?

Departamentul de case de vanzare al agentiei imobiliare Regatta priveste cu incredere anul 2014 si urmatorii ani pentri piata imobiliara din Bucuresti.

In concluzie, anul 2013 a insemnat pentru piata imobiliara de case de vanzare in Bucuresti un an bun, agentiile traind cu speranta ca urmatorii ani vor fi din ce in ce mai buni pentru acest domeniu.


Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.