O calatorie in Romania, un drum spre noi insine

author
1 minute, 56 seconds Read

Un vechi proverb chinezesc spune ca ”cel care revine dintr-o călătorie nu va mai fi niciodată la fel ca atunci când a plecat.” De cele mai multe ori, ne intoarcem dintr-o calatorie mult mai bogati.

Calatoriile sunt experiente de viata care ne schimba cate putin sau chiar radical. Pentru unii dintre noi, calatoriile sunt un stil de viata. Isi petrec viata explorand lumi, pasind pe drumuri necunoscute, descoperind tinuturi care sunt altele de fiecare data.

Eu nu am avut norocul de a-mi fi dedicat intreaga viata calatoriilor, dar nu gasesc bucurie mai mare decat sa plec in vacante, in locuri pe care nu le-am mai vazut. Nu ratez niciun prilej de a mai descoperi un colt de lume in care nu am mai pasit. Este atat de multa frumusete in lumea in care traim si asteapta sa fie descoperita.

Norocul nostru este ca ne-am nascut intr-o tara foarte frumoasa. De aceea, o vacanta in Romania este un prilej de a ne imbogati spiritual, fara prea mari eforturi. Vacantele in Romania ne sunt la indemana si nu ne impun prea multe conditii, care uneori ne fac sa amanam bucuria de a calatori. Nu ne trebuie viza, nu avem nevoie de saptamani de concediu si nici de foarte multi bani.

Romania este o tara frumoasa in care natura ne ofera de fiecare data un spectacol diferit, unde satele si orasele sunt fie pitoresti, fie moderne iar oamenii sunt calzi, simpli si voiosi.

Sunt orase in tara noastra care atrag multi turisti straini gratie unicitatii lor. Sighisoara este un oras-cetate unde am fost, dar la care m-as intoarce oricand, iar Iasi-ul m-a fascinat dintotdeauna.

Vezi si:  Vizita in Amsterdam

Calatorind in Romania, ne cunoastem mai bine traditiile, cultura si istoria, dar si frumusetea ei naturala. Pesteri spectaculoase, vai adanci, munti frumosi, paduri inalte, cascade si fluvii care deseneaza o tara de basm. In Romania, vacanta inseamna o imbatare a simturilor cu apa curata de izvor si cu cristalinul rasetelor de veselie.

Intotdeauna o calatorie ne va deschide ochii in fata frumusetii lumii, iar tara noastra este un izvor nesecat de frumusete si noi suntem liberi sa gustam din el.

Avem dreptul sa ne bucuram de tara noastra si Triptailor este o agentie de turism online care si-a propus sa ne ajute sa o descoperim si sa ne imbogatim sufleteste. Sa ne intoarcem altfel.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.