Cand si cum trebuie vizitata Marea Britanie?

author
1 minute, 18 seconds Read

Urmeaza sa faceti o calatorie in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord? Ca sa aveti parte de vacanta perfecta, la organizare va trebui sa tineti cont de mai multe aspecte importante, iar daca o sa aveti nevoie de ajutor, urmatoarele randuri cu siguranta o sa va fie de ajutor.

Perioada ideala pentru vizitarea Marii Britanii

Clima in Regatul unit este temperat-oceanic, astfel verile sunt calduroase si iernile blande. Temperaturile vara doar rar ajung la 35 grade Celsius si iarna temperaturile nu scad des sub 0 grade Celsius. Trebuie sa stiti insa ca precipitatiile sunt dese, astfel este important sa alegeti cu atentie perioada in care veti calatorii. Mai multe detalii despre clima tarii si nu numai, puteti sa aflati daca o sa vizitati siteul www.marea-britanie.com.

In iulie si august este cel mai cald in Marea Britanie si cel mai frig este in ianuarie si februarie. In concluzie, indicat este sa calatoriti primavara tarziu sau toamna, adica in lunile mai, iunie, septembrie sau octombrie. In aceste luni nu este foarte cald si precipitatiile de asemenea sunt putine.

Cum calatoriti in Marea Britanie

Cu ocazia unei calatorii in Regatul Unit, cu siguranta doriti sa vedeti cele mai frumoase locuri si cele mai fascinante atractii. Acest lucru inseamna ca inainte de a porni va trebui sa aflati cele mai importante informatii despre tara. In acest fel, veti putea sa faceti programul pentru calatorie si sa impachetati bagajul perfect. Atractiile pe care nu trebuie sa le ratati in vacanta sunt urmatoarele:

  • Aston Hall
  • Galeria de Arta Moderna
  • Gradina Botanica Regala

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.