Piata de executari silite din Bucuresti este singura care a crescut pe timp de criza

1 minute, 23 seconds Read

Cu preturi mult mai mici decat cele regasite pe piata imobiliara, imobilele executate silit se impun prin oportunitatea investionala oferita de varietate si costuri de achizitie drept cel mai energic segment din imobiliare. Alaturi de departamentul de executari silite al companiei Regatta Imobiliare am elaborat o analiza a acestui segment de apartamente ce-si confirma evolutia inclusiv in perioade de dificultate economica.

In contextul recesiunii ce a afectat semnificativ venitul multor persoane fizice si entitati juridice, au fost executate silit un numar remarcabil de apartamente si spatii comerciale, acestea formand o piata ce se distinge in domeniul imobiliar. Segmentul imobilelor executate silit este singurul ce a crescut in perioada de criza, mentinandu-si evolutia ascendenta.
Supuse executarii silite, imobilele sunt preluate de bancile creditoare, acestea initiind vanzarea apartamentelor pentru a-si putea recupera astfel prejudiciul intampinat. In urma intrarii in incapacitatea de plata, atat apartamente, penthouse-uri cat si case, comerciale si chiar hoteluri sunt incluse in procedura de executare silita, fiind ulterior oferite potentialilor cumparatori la preturi situate chiar si de doua ori mai mici decat cele prezente pe piata imobiliara. Cu toate ca evolutia acestui segment are ca fundatie falimentul unor persoane fizice si juridice, piata imobilelor supuse executarii silite prezinta cea mai variata oferta de apartamente si spatii comerciale de vanzare.

Potrivit specialistilor echipei Regatta, singura agentie imobiliara ce a infiintat un departamente exclusiv orientat spre tranzactionarea spatiilor rezidentiale si comerciale ce fac obiectul executarii silite, acest segment este a inregistrat un avant impresionant in anul 2014, urmand in continuare un trend de crestere.

In concluzie, prin amplasarea in zone cautate si prin preturile tentante, segmentul apartamentelor executate silit ofera cel mai facil acces la investitii pe piata imobiliara.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.