Puma bmw versus Puma rebound

author
1 minute, 46 seconds Read

Puma este unul dintre cele mai mari branduri de incaltaminte sport din lume. Producatorul german a reusit sa se ridice la nivelul adidas sau Nike si foarte multe vedete din lumea sportului prefera acest brand in detrimentul celorlalte doua.

Ca un brand care se respecta, Puma iese in intampinarea clientilor cu diferite modele de incaltaminte sport, pe toate gusturile. De la pantofi de strada pana la pantofi de running, producatorul reuseste sa aiba un succes urias. Pentru a expune mai bine diversitatea din oferta Puma vom compara Puma BMW vs Puma Rebound.

puma-bmw-future-cat-m1-cod-305567-01
Incaltaminte sport originala pentru sportivi

Puma BMW s-a nascut in urma unei colaborari intre cele doua mari companii. Producatorul de pantofi sport reuseste in acest fel sa se apropie mai mult de pasionatii sporturilor cu motor.

Colectia BMW contine peste 10 modele si sunt purtate in primul rand de mai multi piloti de curse, dar cel mai important de sustinatorii acestora. Totusi, in aceasta colectie exista si pantofi de strada Puma BMW, foarte comozi si moderni. Pretul unei perechi de pantofi sport Puma BMW pleaca de la 100 de dolari, fiind accesibila celor care apreciaza brandul german.

Puma Rebound este un pantof sport tip gheata, care se adreseaza in primul rand anotimpurilor mai racoroase. De exemplu, modelul Puma Rebound Mid este imblanit la interior si chiar daca arata ca un pantof sport, poate fi purtat chiar la temperaturi foarte mici.

Asadar, daca sunteti in cautarea unor adidasi pe care sa ii purtati destul de des, care sa fie comozi si rezistenti in timp, Puma Rebound este modelul potrivit.

puma-bmw-drift-cat-g-cod-305483-01
Puma de la BMW

Intorcandu-ne la comparatia Puma BMW vs Puma Rebound putem observa ca cele doua modele de incaltaminte sport de la Puma se adreseaza catre doua categorii de oameni. Primii merg catre motorsport, in timp ce Rebound este preferata de cei care obisnuiesc sa poarte pantofi sport in orice anotimp.

In concluzie, din „rivalitatea” Puma BMW vs Puma Rebound, brandul german are numai de castigat pentru ca reuseste sa acopere o arie mai mare de oameni pasionati de pantofii sport.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.