Reduceri masive inainte de sarabatori in statiunea Moeciu!

In cazul in care jobul iti permite sau daca weekendurile le ai libere si vrei sa te detasezi putin de problem si grijile zilnice iti recomand sa-ti faci bagajelul si sa pleci macar pentru 2 zile in statiunea Montana Moeciu. Chiar daca majoritatea dintre noi preferam muntele in perioada rece, in special de sarbatori cand putem sa practicam si sporturile de iarna preferate si sa asistam la traditii exceptionale, statiunea Moeciu este frumoasa si in aceasta perioada. Cum toamna se pare ca va fi destul de lunga si calduroasa , expeditiile prin munti, plimbarile lungi prin zone neatinse de polaure acum isi au rostul!

Judetul Brasov este una dintre cele mai frumoase zone ale tarii noastre si chiar daca ai mai ajuns acolo de nenumarate ori cu siguranta vei gasii mereu ce sa faci pentru a te relaxa. Revenind la statiunea Moeciu spuneam ca in aceasta perioada tarifele de cazare din zona sunt foarte foarte mici. Proprietarii unitatilor turistice incearca sa-si atraga oaspetii si toamna oferindu-le servicii foarte bune la preturi pe care doar in aceasta perioada le veti gasii, astfel la o pensiune de 3 stele de exemplu o noapte de cazare cu mic dejun inclus intr-o camera dubla matrimoniala ajunge la doar 100 lei/noapte. Fara micul dejun aceasta pote fi chiar si 60 lei/noapte. In functie de preferinte exista unitati de cazare Moeciu mai modeste de 2 stele sau mai pretentioase de 4 sau 5 stele.

Daca vrei sa ajungi in zona curand si sa profiti de ofertele de cazare o poti face rezervandu-ti locul la unitatea turistica preferata accesand site-urile de turism sau apeland la o agentie de turism specializata. Este adevarat ca nu este foarte aglomerat in aceasta perioada la munte si poti sa gasesti cazare si la fata locului insa s-ar putea sa nu mai beneficiezi de anumite oferte existente doar pe internet!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.