Baile Herculane, o destinatie de vacanta!

1 minute, 45 seconds Read

Stresul, natura activitatii desfasurate, necesitatea folosirii sau desfasurarii activitatii intr-un spatiu cu aer conditionat, pun amprente dureroase asupra vietii noastre, pas cu pas, fara incetare.

Spondilozele cervicale sau lombare, afectiunile gastrice, alergiile de tot soiul, migrenele, inapetenta sau din contra, bulimia, afectiunile cardiace sau diabetul de varsta sunt doar cateva dintre efectele acestui mod de viata defectuos. Parte din ele se pot trata, sau cel mult se pot ameliora costisitor, folosind calmante cu efecte la randul lor greu de surmontat de catre un organism deja cu probleme.

De ceva vreme, terapiile alternative, completate cu tratament balneo-fizioterapic devin din ce in ce mai cautate  in remedierea unor astfel de probleme medicale.

Amplasata la poalele Domogledului, statiunea Herculane se bucura de peste 1800 de ani de succese rasunatoare in domeniul ameliorarii unor astfel de afectiuni. Experienta vasta a balneoterapeutilor de aici, cercetarile desfasurate in ani, isi spun cuvantul , astfel ca, pe langa un peisaj minunat, uimitor, statiunea ofera o gama diversificata si completa de tratamente naturiste, sau balneo-fiziologice.

Pentru cei cazati in Baile Herculane, tratamentele cu acupunctura efectuate de specialistii angajati sunt puncte de referinta pe calea scaderii cantitatii de medicamente sau tratamente alopate, fie in probleme reumatismale , fie in cele gastrice sau diferite alergii.

Combinate cu electroterapie, tratamente cu  ultrasunete, laserterapie, zilele petrecute la pensiune, vor insemna, pe langa un concediu relaxant si atragator, o imbunatatire considerabila a starii de sanatate a pacientilor cazati la pensiune.

In plus, tratamentul cu aerosoli, impachetarile in parafina si infiltratiile in tesut moale vin ca o completare a paletei de optiuni de care puteti beneficia.

Vezi si:  Producator lenjerie de pat din damasc si bumbac alb

Obezitatea, in principal ca urmare a tulburarilor de genul bulimiei, este si ea o componenta a vietii omului modern. Pe langa eliminarea stresului, o cerinta in gestionarea cu succes a acestei probleme, este masajul therapeutic, drenajul venolimfatic , masajul anticelulitic, si de relaxare.

Toate acestea, precum si multe alte afectiuni se pot usor si placut trata pe perioada concediului de odihna, in mijlocul familiei, alaturi de cei dragi, fara a fi nevoit sa suporti terapii in conditii stresante. Asta daca vei alege sa te cazezi la pensiunea Jojo din Herculane (http://www.pensiuneajojo.ro/)

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.