Servicii de remodelare corporala de cea mai buna calitate oferite de Dermavision

1 minute, 13 seconds Read

Frumusetea unei femei este data de atentia pe care si-o acorda si cat investeste in ea, bani, timp si energie. Daca o femeie nu investeste in ea si nu acorda un minimum de atentie propriului corp, nimeni altcineva nu o va face in locul ei. Cu cat investesti, tu ca femeie, mai mult in tine si in corpul tau, cu atat rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale. Una dintre cele mai bune metode de infrumusetare este serviciul de remodelare corporala Cluj, oferit de un cabinet dermatologie Cluj cu experienta.

Clinica de dermatologie Cluj Dermavision dispune de un sistem de tratament non-invaziv Exilis, care reduce depozitele de grasime prin utilizarea simultana a radiofrecventei cu ultrasunete focalizate.

Acest sistem inovator de la Dermavision ofera remodelare corporala Cluj cu adevarat eficienta pentru toate aplicatiile estetice dorite de clienti, iar rezultatele sunt evidente in reducerea volumului si remodelarea zonelor corpului afectate, reducerea celulitei si imbunatatirea tonusului, elasticitatii si texturii pielii. Tratamentul constituie o alternative competitiva la tehnicile invazive de eliminare a tesutului adipos.

Tratamentul Exilis integreaza sisteme de siguranta iar pacientul beneficiaza de monitorizarea temperaturii pielii si a fluxului de energie, evitandu-se orice risc prin care acesta poate fi ranit. Acest tratament nu se traduce prin durere, anestezie si perioada de recuperare, oferind rezultate evidente si progresive inca de la prima sedinta si asigurand un tratament rapid si sigur.

O sedinta de remodelare corporala Cluj prin tratamentul Exilis consta in identificarea, izolarea si dezactivarea celulelor grase din tesutul adipos.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.