servicii funerare Bucuresti

Servicii funerare complete nonstop in Bucuresti

2 minutes, 51 seconds Read

Pentru mulți oameni, o înmormântare reprezintă o ocazie de a reflecta asupra semnificației vieții pe care a trăit-o până atunci și asupra familiei și a tuturor lucrurilor de care se bucură. De multe ori, participarea la un astfel de eveniment, ne face să ne bucurăm mai mult de viață și să mulțumim încă o dată pentru tot ce avem, pentru că suntem sănătoși și avem o familie frumoasă.

Astfel de evenimente nefericite apar, pentru că așa este ordinea firii. Iar noi, nu trebuie să ne închidem în noi și să ne distrugem emoțional, trebuie să încercăm să ameliorăm durerea și să învățăm să trăim cu aceasta ca și cum ar face parte din noi.

Pentru a trece mai ușor peste aceste clipe, cel mai bine este să apelăm la ajutor și să nu lăsăm totul pe grija noastră, pentru că vom fi copleșiți de atât de multe îndatoriri, de sarcini și vom claca.

Funerare Alexandru pune la dispoziția persoanelor îndoliate servicii funerare complete pentru București și localitățile limitrofe din Ilfov. De ce să alegem Funerare Alexandru? Ne vor răspunde chiar ei.

De ce ar trebui ca oamenii să aleagă Funerare Alexandru?

„Răspunsul la această întrebare este simplu. Pentru că le oferim tot, de la servicii funerare complete și până la sprijin emoțional. Da, acesta este principalul lucru pe care îl cer tot timpul angajaților mei. Să fie înțelegători, să răspundă la nelămuririle și întrebările clienților, oricât ar părea acestea de ciudate. Pentru asta suntem aici, să ajutăm.”

Ce oferă Funerare Alexandru în plus față de alte firme de pompe funebre din capitală?

Vezi si:  Piata imobiliara de apartamente de vanzare in Bucuresti

„Îmi place să spun că, mai presus de calitatea serviciilor pe care vrem să le oferim, noi oferim și înțelegere. A lucra în pompe funebre nu e ca și cum ai lucra cu oameni simpli. Lucrezi cu oameni care suferă, lucrezi cu oameni distruși emoțional și de cele mai multe ori cu moralul la pământ. Deci ce oferim în plus față de ceilalți? Ei bine, noi pe lângă faptul că suntem antreprenori și oferim servicii, vrem să fim și oameni și să oferim sfaturi și suport emoțional. Asta ne diferențiază de majoritatea firmelor de servicii funerare.”

Ce ar trebui să știe oamenii despre acest gen de servicii?

„Oamenii ar trebui să știe că, în primul rând, noi facem totul legal și asta ar trebui să fie principala cerință. Îmbălsămarea și toate procesele de pregătire a persoanei decedate necesită multe acte, iar multe firme de pompe funebre trec cu vederea peste acest lucru.

Totodată, recomand ca familia să viziteze sala pregătirii persoanei decedate și să observe dacă această este îngrijită și prevede majoritatea normelor legale. Este un lucru extrem de important ce nu ar trebui ignorat de nimeni.”

Ce planuri are Funerare Alexandru pentru viitor?

„Vrem să continuăm la fel cum am început, să sprijinim oamenii și să devenim cunoscuți pentru această calitate principală. Bineînțeles, nici calitatea serviciilor oferite nu ar trebui să fie ignorată aici, însă principalul lucru care ne definește, cred eu, este faptul că suntem și vom rămâne OAMENI pentru clienții noștri.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.