carti montessori

Cartile Montessori, in beneficiul copilul tau

author
1 minute, 10 seconds Read

carti montessoriLibris.ro ti-a pregatit Colectia de Carti Montessori.

Cea mai mare librarie virtuala din Romania – Libris.ro- vine in sprijinul tuturor parintilor si cadrelor didactice care opteaza pentru tehnicile de educare a copiilor predate de Maria Montessori.

Aceasta a fost un reputat medic si pedagog italian, care a trait intre anii 1870-1952 si care si-a pus intreaga experienta in slujba educarii copiilor prin metode inovatoare.

Datorita ei, in foarte multe state din lume exista scoli care acum se ghideaza pe principiile metodei Montessori: miscarea libera care stimuleaza cunoasterea, interesul care sta la baza educatiei, copiii care sunt lasati sa ia decizii in mod liber, exercitandu-si vointa dintr-un cadru limitat, incurajarea celor mici de a duce la bun sfarsit sarcinile incepute etc. Montessori este o abordare educationala care sprijina procesul de invatare si acumulare a informatiilor practice, fiind o metoda ce si-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului, asupra multor generatii de copii.

Libris Brasov sustine si incurajeaza toate metodele eficiente de crestere si educare a celor mici, fara constrangeri, ci punandu-se accent pe personalitatea fiecarui copil in parte. De aceea va recomandam sa intrati pe pagina www.libris.ro unde exista numeroase carti si materiale din colectia Maria Montessori.

In functie de varsta micutului dumneavoastra si de dezvoltarea sa, puteti achizitiona jocuri si jucarii educative, caiete speciale, vocabulare, carduri cu pictograme si alte instrumente practice ce il vor familiariza pe cel mic cu lumea inconjuratoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.