Cateva exemple majore cu privire la cum Windows 10 va schimba Windows 11

author
1 minute, 25 seconds Read

Te intrebi si tu cu ce este diferit Windows 10 fata de Windows 11? Deoarece primele imagini cu noua versiune de la Windows au fost scapate pe Internet, putem incepe sa raspundem la aceasta intrebare.

Meniul Start- icoane simple, nu Live Tiles. Meniul Start prezinta o schimbare majora in raport cu Windows 10 in ceea ce priveste shortcut-urile pentru aplicatii in mozaic, care a inceput cu Windows 8.

Poate ca nu este la fel de convivial ca si in trecut, dar este mai functional ca niciodata.

Windows Snap a fost ameliorat cu Fancy Zones. Unul din marile noutati aduse de Windows 8 si versiunile ulterioare de la Windows 10 a fost fara doar si poate, posibilitatea de a organiza ferestrele pentru a le putea “agata” de fiecare parte a ecranului. In Windows 11, aceasta schema trece la un nivel superior.

Se pare ca Windows 11 a implantat Fancy zones direct in sistemul de exploatare.

Un taskbar mai simplificat. Noul taskbar face parte acum din experienta Start. In Windows 10 taskbarul este dominat de zona de cautare care ocupa destul de mult timp. In Windows 11, aceste icoane se regrupeaza.

La revedere Cortana. Cortana va trai de acum inainte ca o aplicatie in Windows 11, dar va trebui sa deschizi manual aceasta aplicatie, apoi sa interactionezi cu functionalitatile sale limitate.

Si chiar daca Cortana a fost inlaturata, a fost adaugat un nou icon, Widgets care deschide o bara laterala giganta care se deschide in partea stanga a ecranului. Deocamdata sunt pur si simplu o implementare gigant de la News & Interests, un lucru destul de controversat si la Windows 10 inca din luna aprilie.

Vezi si:  Mentenanta calculatoare

Aplicatiile sale nu au suferit nicio modificare. Deci se pare ca vei putea face aceleasi lucruri si la Windows 11 ca si la Windows 10.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.