Cum sa organizezi o petrecere cu bancuri ?

author
2 minutes, 41 seconds Read

Petrecerile sunt cea mai usoara varianta pentru ca dvoastra sa incercati sa iesiti din mediul obisnuit si sa va bucurati de o seara in care sa nu mai tineti cont de serviciu, de griji, de cheltuieli si asa mai departe. E nemaipomenit de important ca macar la sfarsitul saptamanii sa oferim un ragaz mintii noastre si sa invatam sa apreciem lucrurile obisnuite ale vietii.

Contactul cu cei din imprejur e deosebit de important, asadar incercati sa nu uitati sa va bucurati de prieteni! Nu va ingropati in job deoarece la un moment dat veti trai o epuizare pe care nu o veti mai reusi sa inlaturati usor.

Doriti sa destindeti atmosfera dar nu aveti idee cum? Ei bine, alegeti sa ziceti glume! Glumele sunt foarte bune metode spre ca oricare sa fie dispus sa socializeze, asadar incercati sa strangeti cat mai multi amici  si organizati o petrecere in care sa fie vorba doar despre povestiri amuzante.

In final, cui nu ii plac bancurile si povestirile amuzante?

Spre exemplu, dupa o saptamana grea, o seara de vineri in care sa va adunati mai multi e una dintre cele mai bune modalitati pentru a scapa de plictiseala. Pe langa asta, bancurile cu certitudine va vor face sa nu mai tineti cont de ingrijorari si de probleme, astfel cu certitudine trebuie sa puneti in aplicare recomandarea noastra.

La un astfel de party, toata lumea ar trebui sa cunoasca unele bancuri. Nu conteaza despre ce bancuri este vorba, fiecare persoana trebuie sa spuna macar o gluma pentru a intra in starea de detasare. Dealtfel, e important sa fie un invitat mai carismatic, careia sa ii placa sa se implice, care sa destinda atmosfera.

Vezi si:  Fuga vanatorului de Daniel Abraham, Gardner Dozois si George Martin

In caz ca participantii gusta oricare tip de gluma, puteti chiar sa incepeti cu bancuri seci, care desi par neinteresante pentru necunoscatori, sunt intr-adevar pline de amuzament. Bancurile seci sunt printre cele mai interesante tipuri de glume, caci spre deosebire de restul multor genuri de bancuri, bancurile seci nu au un umor usor la vedere. Umorul din aceste glume e mai subtil, mai ascuns, astfel facand poanta mai buna.

Printre glumele pe care trebuie sa le includeti se afla si glumele cu arhicunoscutul Bula dar si cele cu amuzament de-al nostru romanesc, cele cu Ion si Maria. Bineinteles, ca in cazul in care sunteti toti dintr-o anumita regiune, puteti spune bancuri despre cealalta, cum ar fi glumele cu sudisti ori glumele cu ardeleni.

Pentru mai incolo, ar trebui organizata si o insiruire de bancuri deocheate pe care cu certitudine le vor gusta mare parte a cunoscutilor. Cele mai multe bancuri deocheate includ si blondele sau brunetele, dar atentie ca la petrecere sa nu fie participante care s-ar putea simti deranjate. Pana la urma, distractia este cea mai importanta nu-i asa?

Tot la o astfel de desfatare ar putea fi si momente de karaoke cu cele mai hazlii melodii, melodii consacrate, pe care toti participantii sa le cunoasca si sa le fredoneze impreuna cu persoana care este “pe scena”.

Aceste imprejurari vor fi cu siguranta cea mai buna metoda pentru ca dvoastra sa puteti uita de griji, sa lasati in spate agitatia si sa reusiti sa socializati cu toti prietenii cu care nu v-ati mai vazut de mult timp!

Vezi si:  Filme distribuite in urmatoarea perioada la mall-ul din Pitesti

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.