pergola pe ploaie

Cum te ajuta pergolele in anotimpul ploios

2 minutes, 35 seconds Read

pergola pe ploaiePergolele reprezinta cea mai moderna solutie de acoperire a teraselor, in uz comercial sau rezidential. Aceasta este o imbunatatire pentru spatiul exterior al locuintei, contribuind la crearea unui decor atractiv din punct de vedere vizual. Persoanele carora le place sa isi petreaca timpul in curte pot fi impiedicate uneori de vremea rea sau de razele prea puternice ale soarelui. Odata cu instalarea unei pergole retractabile, aceste probleme dispar.

Indiferent ca ploua sau afara e soare, pergolele sunt o necesitate pentru spatiul exterior

Familiile care locuiesc la casa petrec foarte mult timp in aer liber, in propria curte. In cazul in care vor sa faca o schimbare a decorului sau pur si simplu sa se bucure de o terasa acoperita, pot alege o pergola retractabila. In acest fel, terasa va fi protejata de ploaie si nu va mai fi nevoie sa mute de fiecare data obiectele in casa sau sa le spele dupa fiecare furtuna. Terasa este protejata si umbrita, conturand un loc perfect pentru relaxare.

In ceea ce priveste spatiile comerciale, pergolele sunt o modalitate moderna de a acoperi o terasa a unui pub spre exemplu. Tot mai multi proprietari renunta la clasicele copertine care se deterioreaza usor si care nu sunt atat de estetice. Prin montarea unei pergole automatizate, se poate controla rapid acoperirea terasei. Daca e vara, pergola poate fi retractata pentru ca persoanele de pe terasa sa se bucure de razele soarelui. In schimb, daca o furtuna de vara se instaleaza pe nepregatite, pergola poate fi inchisa rapid si clientii nu trebuie sa paraseasca terasa.

Care sunt motivele principale pentru a instala o pergola?

Vezi si:  4 pasi pe care trebuie sa ii indeplinesti pentru o hidroizolatie perfecta

Multe persoane aleg instalarea unei pergole datorita design-ului atractiv care poate fi integrat cu usurinta in orice decor si stil arhitectural. Pergola asigura o zona umbrita, unde oricine se poate bucura de o zi de vara fara a-si face griji cu privire la arsurile solare sau de o zi ploioasa de toamna. Petrecerile in curte sunt mai distractive si mai usor de organizat odata cu montarea unei pergole retractabile.

Pergola adauga o nota de intimitate spatiului exterior. Desi este o structura deschisa, se pot adauga draperii care sa ofere mai multa confidentialitate in interiorul terasei. O pergola extinde spatiul in care o persoana isi poate petrece timpul si ofera oportunitatea de a desfasura o multitudine de activitati afara. Tinand cont ca terasa va fi ferita de ploaie, o persoana poate pune acolo fotolii, canapele sau chiar un bar, fara ca acestea sa fie afectate de vremea rea.

Pergolele retractabile sunt printre cele mai populare alegeri in materie de pergole, deoarece sunt foarte rezistente si se controleaza foarte usor. Sistemul de retragere poate fi actionat manual sau cu ajutorul unei telecomenzi, avand un mecanism foarte accesibil si la indemana oricui.

In functie de ce criterii se alege pergola perfecta?

Conform recomandarilor profesionistilor de la Royal Pergola, pentru a alege pergola perfecta, o persoana trebuie sa tina cont de cateva aspecte importante: dimensiune, material, amplasare. Materialul de constructie a pergolei poate fi ales in functie de design-ul casei si al gradinii. Bugetul este de asemenea un criteriu important in momentul alegerii unei pergole.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.