Ministrul Turismului a vizitat statiunea Saturn.

1 minute, 41 seconds Read

Maria Grapini, Ministrul Turismului s-a hotarat sa viziteze statiunile din sudul litoralului romanesc, printre care si statiunea Saturn, inainte de inceperea sezonului estival. Aceasta vizita a avut loc, mai exact, la invitatia primarului orasului Mangalia care a dorit in mod expres ca Ministrul Turismului sa vada in ce stare se afla statiunile de pe litoral. Dupa cum va imaginati, Maria Grapini a gasit statiunea Saturn dar si restul locatiilor din apropiere, intr-o stare dezastruoasa, acestea fiind pline de gunoaise, constructii (unitati de cazare, restaurante, baruri, terase, etc. )abandonate de anii de zile, gramezi de pamant, si multe alte lucruri deranjante, si asta cu doar 2 luni inainte de deschiderea oficiala a sezonului estival.

Primarul orasului Mangalia a tras mai multe semnale de alarma incepand cu luna ianuaria a acestui an si a trimis notificari tuturor celor care detin constructiile neterminate , lasate in paragina, tarabele amenajate in centrul statiunii sau unitatii de cazare Saturn care trebuiesc urgent renovate. Acesta a dorit ca proprietarii lucrurilor mai sus nimte sa i-a initiativa si sa faca ceva in privinta problemelor pe care le cauzeaza statiunii. Daca in urma cu ceva anii, statiunea Saturn era una dintre cele mai appreciate locatii estivale de pe litoralul romanesc iar turistii se ingramadeau sa isi petreaca sejururile aici, iara ca s-a ajuns in punctual in care turistii , cei care inca se mai avanta sa vina aici vara, sa plece tot mai dezamagiti pe an ce trece.

Statiunea Saturn este o locatie extrem de frumoasa ce detine o plaja mare si curata, unitati de cazare de diferite clasificari, restaurante exceptionale, gradini de vara in care iti este mai mare dragul sa stai in timpul verii si multe alte locatii ce merita vazute insa din cauza cladirilor in constructie abandonate, a gunoaielor si a tarabelor, magazinelor amenajate foarte prost, aceasta a ajuns sa arate ca o statiune parasita. Sa speram ca, odata cu vizita Ministrului Turismului, se vor lua niste masuri si aceasta problema majora va fi rezolvata iar turistii sa fie tot mai multumiti de statiune.

Vezi si:  Cum gandesc autoritatile locale cand vine vorba de becuri si reciclare

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.