Sanatate prin alimentatie – un nou stil de viata

1 minute, 6 seconds Read

OAMENII pot consuma aproape orice ca hrana, de la secretiile mamare (laptele) pana la cristalele minerale (sarea obisnuita), inclusiv fructe, flori, seminte, tulpini, frunze, radacini, alge marine, ciuperci, oua de peste sau pasari ori corpurile moarte ale diverselor animale toate acestea, procesate intr-o masura mai mare sau mai mica, ofera pe piata mii de alimente diferite este teoria dupa care este construita cartea Sanatate prin alimentatie – un nou stil de viata.

Oare faptul ca putem manca toata aceasta varietate de alimente inseamna ca toate sunt la fel de potrivite pentru consum?

Exista o dieta ideala pentru oameni care, pe langa faptul ca ii hraneste, sa le si mentina sanatatea si sa Impiedice aparitia bolii?

Acest tip de viata a fost permanent cautat si acum publicat in cuprinsul cartii Sanatate prin alimentatie – un nou stil de viata de George D. Pamplona-Roger, dosctor in medicina si chirurgie la Universitatea din Granada – Spania, specialist in educatia pentru sanatate la Universitatea UNED – Spania, Master in sananate publica la Universitatea Loma Linda – California – SUA.

Un tratat despre puterea vindecatoare a alimentelor, o carte ce nu trebuie sa lipseasca din cultura familiala, o carte ce va ajuta cititorul sa cunoasca mai bine care sunt alimentele inzestrate cu putere medicinala si sa se bucure in acelasi timp de gustul lor bogat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.