Okoplast 1K20B de la Hydro Business Solution , produsul ideal pentru hidroizolatia fundatiilor

1 minute, 34 seconds Read

861-1024x768Este destul de dificil sa hidroizolezi o fundatie si sa o faci bine. Ai nevoie de o persoana cu experienta, ai nevoie de un produs bun, de o temperatura propice pentru un astfel de procedeu si de rabdare. Din fericire, exista din ce in ce mai multe produse care pot asigura o hidroizolatie de buna calitate. Printre acestea se numara si Okoplast 1K20B. Cel mai probabil, numele nu iti va spune nimic, insa odata analizat, vei descoperi ca este cea mai eficienta varianta pentru hidroizolatia cladirilor tale.

Ce este acest Okoplast 1K20B?

Este o emulsie bituinoasa de acoperire, compusa in bitum, polimeri si materiale functionale de umplere, care a fost realiata special pentru hidroizolarea fundatiilor.Prezinta foarte multe avantaje si un raport calitate/pret excelent, care o face din ce in ce mai apreciata.

Care sunt avantajele oferite de emulsia bituminoasa de la Hydro Business Solution?

Un prim avantaj este faptul ca este rezistenta la substantele agresive ce pot fi gasite in sol. Este o emulsie sigura pentru mediul inconjurator, nepoluand si neprezentand niciun pericol in contactul cu panza freatica.

Aplicarea solutiei se face simplu, cu o gletiera sau intr-un mod ceva mai complex, insa mult mai eficient, cu o pompa airless. Astfel, intregul proces va dura foarte putin.

Nu trebuie preparata, dat fiind faptul ca este livrata gata de utilizare si nu trebuie sa fie tratata cu atentie sporita. Okoplast 1K20B este o substanta fara solventi si elemente inflamabile, care poate sa isi pastreze flexibilitatea chiar si la temperaturi foarte scazute si este aplicata pe orice tip de suprafate. Astfel, poti sa hidroizolezi atat fundatii uscate, cat si fundatii umede.

Vezi si:  Amenajarea unui birou cu cheltuieli minime

Per total, chiar daca aceasta solutie pare ceva mai costisitoare decat alte variate de hidroizolatie, raportul calitate/pret este unul excelent iar faptul ca lucrarea poate sa fie facuta de niste profesionisti din domeniu, inseamna o garantie in plus.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.