reparatii termopane

Reparatii termopane: ne dorim ce e mai bun

author
2 minutes, 31 seconds Read

reparatii termopane

Daca termopanele dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator, nu se mai inchid sau patrunde apa, atunci aveti nevoie de o firma specializata in reparatii termopane. Cu o experienta de peste 15 ani si profesionalism in reparatii termopane Bucuresti, personalul nostru efectueaza interventii de mare precizie si cu o reusita maxima astfel incat sa functioneze chiar mai eficient decat atunci cand au fost montate.

Ce oferim?

In primul rand, este important de stiut ca ne puteti contacta pentru orice problema cu ferestrele termopan, usile termopan sau rulourile exterioare, confectionate din PVC sau aluminiu. De asemenea, daca doriti modificarea deschiderii ferestrelor termopan din deschidere simpla in deschidere dubla, va putem rezolva problema repede si cu costuri reduse.

In al doilea rand, personalul de care dispunem este calificat, avand o vasta experienta acumulata de-a lungul timpului, pasiune si devotement. In plus, etansarea termopanelor reprezinta o alta problema des intalnita din cauza deteriorarii garniturilor, dar si aceasta problema se poate rezolva prin inlocuirea lor cu altele de buna calitate oferite de noi. Asadar, oferim o gama variata de servicii de reparatii termopane, precum reglaje termopane, feronerie oscilobatanta PVC, butuci usa termopan, balamale pentru usi si ferestre, manere de cheie si multe altele. Echipa www.reparatiitermopane-pvc.ro este formata din preofesionisti gata sa vina in sprijinul dumneavoastra pentru a rezolva defectiunile aparute la termopanele din locuinta sau din sediul firmei dumneavoastra.

Cum oferim?

Pentru programarea reviziilor regulate, dar si pentru cazurile de urgent, dumneavoastra sunteti cei care trebuie sa faceti primul pas, contactandu-ne fie telefonic, fie prin email. Atunci vom stabili natura serviciului solicitat, precum si un pret estimativ al cererii dumneavoastra. Daca oferta de pret este acceptata, vom stabili o zi de intalnire in care echipa noastra de profesionisti va face o vizita la domiciliul dumneavoastra, prima operatie efectuata fiind inspectia usilor si a ferestrelor, in urma careia veti fi informat cu privire la operatii suplimentare, precum si de pretul final al serviciului. Urmatorul pas este executia serviciului respectand standardele de munca si de securitate impuse de compania noastra.  In final, puteti solicita luarea in evidenta a unei inspectii anuale, caz in care veti beneficia de o reducere de 10% din pretul acestei inspectii urmatoare. Asadar, pornind de la 35 de lei, oferim servicii reparatii termopane Bucuresti executate la standarde inalte, garantie de 12 luni de la data montajului si, cel mai important, oferim siguranta functionarii termopanelor ca noi.

Vezi si:  Panouri stratificate pentru o buna izolare termica

Acestea fiind spuse, va invitam sa vizulaizati in continuare ofertele de pe site-ul www.reparatiitermopane-pvc.ro, specializat in oferirea de informatii referitoare la domeniul reparatii termopane pentru toti cei care vor o lamurire suplimentara cu privire la cum se va desfasura procedeul de remediere a defectelor, cu privire la costuri si la randamentul investitiei.  La noi, in peste 80% dintre cazuri, interventiile  s-au rezolvat pe loc, fara a fi nevoie de vizite suplimentare, ceea ce diminueaza foarte mult costurile finale, costuri care se reflecta intr-un cost mai mic ce trebuie achiat de catre dumneavoastra. Experienta si profesionalismul nu au dat gres niciodata si, mai mult ca sigur, nu veti fi dezamagit de serviciile oferite de noi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.