Cateva idei pentru a integra nuanta de verde in decorul casei tale

author
1 minute, 34 seconds Read

Verdele este o nuanta foarte in voga pentru anul 2021. Fie ca vorbim despre verde kaki, despre verdele care da inspre gri, despre verde masliniu sau mai puternic, vine cu un plus de natural pentru interiorul casei noastre.

Iata insa care sunt ideile de care sa tii cont atunci cand vrei sa il integrezi in decorul casei tale

O canapea verde inchis pentru cea mai sic ambianta din living. Verdele inchis este o nuanta foarte sic, la fel ca si bleumarinul sau negrul. Dar este si mai originala. Se poate asocia cu alte nuante in tendinte precum bleumarinul, negrul sau griul deschis.

Un pat din catifea verde pentru cel mai frumos decor Art Deco. Verdele este cea mai frumoasa nuanta a stilului Art Deco. Asociata cu cel mai nobil material, catifeaua, este alegerea ideala pentru a crea cea mai frumoasa ambianta sic si retro pentru dormitor.

Lampa din sticla in nuante de verde este cea mai subtila modalitate de a adopta nuata de verde la tine in casa. Sticla in nuante de verde este cea mai buna idee pentru a pune cel mai bine in valoare decorul casei tale si pentru a adopta in mici tuse aceasta nuanta.

Un set de mese si scaune tip bistro pentru un balcon in tendinte. Iata cea mai abordabila modalitate de a avea cel mai trendy balcon sau cea mai frumoasa terasa.

Un puf sau un taburet mare in nuante de verde pentru un plus de confort. Iata cel mai practic si cel mai decorativ element de la tine din living. Este si o modalitate excelenta de a adopta nuanta de verde la tine in casa.

Vezi si:  Locurile de joaca din Romania, o placere pentru copii

Scaunele design pentru locul de luat masa. Scaunele design sunt un veritabil atu pentru locul de luat masa. Si pot schimba ambianta cat ai zice peste. Iar unele nuante de verde sunt propice unor incaperi mai design. Mai ales verdele kaki sau verdele smarald.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.