Serviciile unui copy center

author
2 minutes, 0 seconds Read

Un centru de copiere ne ofera foarte multe servicii si produse. Serviciile unui astfel de centru includ tot felul de produse si servicii care nua u doar rolul de a multumi clientul pe moment, ci si acela de a multumi clientul pe termen lung. In mare aprte, aceste centre de copiere sunt folosite de persoane ce dispun deja de o firma fiind un fel de afacere b2b. Adica un copy center realizeaza carti de vizita pentru client, carti care ulterior vor fi inmanate de catre client catre alti potentiali clienti ai acestuia.

Ce servicii si produse ofera un copy center?

-Copii xerox. Realizarea copiilor xerox este unul din cele mai cerute servicii dintr-un astfel de centru.

-Realizarea si tiparirea cartilor de vizita reprezinta de asemenea un serviciu de baza. Un centru modern de copiere ofera clientilor poosibilitatea sa realizeze designul cartii de vizita impreuna sau dupa un model anume. De altfel, un centru modern se ocupa si de plastifierea cartilor daca clientul doreste astfel.

-Plastifiere pentru documente, carti de vizita sau diverse acte. In momentul de fata, orice hartie poate fi plastifiata. Asadar, un centru de copiere modern ofera si acest serviciu…si nu este scump deloc

-Realizare ecusoane dupa model propriu sau dupa modelul firmei.

-Indosarieri si copertari. Un centru modern dispune de aparate profesionale pentru indosariere. Cei care au realizat o licenta sau o anumita lucrare stiu cat de important este acest serviciu. Fiind nevoie de o aparatura mai sofisticata, nu orice centru de copiere ofera acest serviciu, insa nu va temeti, o indosariere nu costa mai mult de 5 Ron, decat daca aveti de indosariat cateva sute de pagini.

Vezi si:  Ce case de vanzare se mai cauta in Bucuresti ?

-Unele centre de copiere ofera si servicii de design grafic. Adica realizarea designului pentru meniurile restaurantelor, cafenelelor, realizarea logo-ului firmei, creearea flyer-elor sau a diverselor bannere etc.

Cum gasim un copy center de calitate?

Ideea este ca oricare centru de copiere modern ofera si servicii de calitate..teoretic. Atat timp cand firma dispune de aparatura profesionala, produsele finite vor fi de calitate.

Centrele de copiere se gasesc in general pe langa scoli, licee sau facultati. Chiar daca multe din acestea nu sunt ultra moderne, sunt totusi destul de folositoare daca avem nevoie doar de o copie xerox sau ceva asemanator.

Daca nu locuiti langa scoli, sau sunteti nou in oras, o cautare pe internet va poate ajuta sa gasiti cu usurinta un centru de copiere in zona dvs.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.