anvelope de iarna

Utilitatea cauciucurilor pentru iarna

author
1 minute, 43 seconds Read

Unii soferi prefera sa circule in lunile de iarna cu anvelope all season, in timp ce altii prefera cauciucurile de iarna.
Anvelopele de iarna sunt facute astfel incat sa ofere performante mai bune, spre deosebire de cele de vara, si soferii sa circule in siguranta. Le vor oferi mai multa siguranta daca circula cand este zapada, gheata, noroi si polei.
Modelele de caucicucuri de iarna sunt expuse pe site-urile de specialitate, astfel incat tu, ca sofer, sa poti sa optezi pentru unele dintre ele.
Cand cauti cauciucuri de iarna ieftine, poti achizitiona unele la mana a doua, fie de la targurile de masini, fiei de pe site-urile de specialitate.

Modelele de cauciucuri, fie ca sunt de vara, fie ca sunt de iarna, sunt diferite, iar pretul acestora difera in functie de gradul de uzura, dar si de firma producatoare. Cu cat renumele firmei este mai mare, cu atat si pretul anvelopelor va creste.

Anveope ieftine de iarna, in rate

Anvelopele de iarna noi pot fi cumparate si in rate. Daca le cumperi de pe site-uri de specialitate, livrarea acestora se face de cele mai multe ori gratuit. Pot exista si situatii cand anvelopele pot fi livrate contra unei sume de bani.

Plata anvelopelor de iarna se poate face online, prin intermediul cardului bancar. Poti, de aseemenea, sa platesti in momentul in care sunt livrate produsele, direct curierului. Acum incept sa fie cautate cauciucurile pentru iarna, caci mai este putin si incepe sezonul lor. Soferii prinsi fara anvelope de iarna vor fi amendati, de aceea este important sa le foloseasca. Iar acest lucru se face nu numai pentru a scapa de amenda, ci si pentru siguranta celor care participa la trafic. Este vital ca masina asa fie echipata cu anvelope de iarna in momentele in care da prima zapada sau cand este polei.

Vezi si:  Manualele de service motociclete: ghid rapid pentru reparatiile simple

Materialele acestor roti le permit soferilor sa ruleze in siguranta iarna. Inainte de a fi scoase spre vanzare, cand apar modele noi de anvelope de iarna sunt foarte bine testate de catre producatori. In urma testelor, daca exista probleme, anvelopele vor fi retrase.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.