Beneficiile celulelor stem din dinti

author
1 minute, 20 seconds Read

Pana acum cativa ani se recoltau celulele stem doar din sangele ombilical, insa in prezent este posibil prelevarea acestor celule si din dinti. Aflati totul despre aceste celule si cum pot sa fie de ajutor copilasului dumneavoastra.

Avantajul celulelor stem

Celulele stem sunt de ajutor pentru a vindeca foarte multe boli, deoarece pot sa fie dezvoltate in tesaturi sanatoase. Avantajele recoltarii celulelor stem este ca celulele proprii sunt mai acceptate de organism, astfel sunt mai mari sansele de supravietuire. Daca pana acum au fost recoltate doar celulele stem din sangele ombilical, de acum incolo se vor utiliza si celule stem dinti, care pot sa fie recoltate din dinti de lapte sau din molarii de minte.

Recoltarea celulelor din dinti

Celule stem exista in pulpa dintilor de lapte si in dintii de minte. Recoltarea celulelor stem din dinti este foarte simpla si lipsit de pericole. In cazul copiilor recoltarea se face intre 6-14 ani, iar in cazul adultilor din molarii de minte in cazul in care trebuie extrase de catre dentist. Conditia pentru preluarea celulelor este ca dintii sa fie sanatosi. Daca decideti sa stocati celulele din dintii de lapte trebuie sa faceti un contract cu o banca de celule stem, in urma caruia o sa primiti un kit special, in care va trebui sa puneti dintele, pana ce aceasta ajunge la banca. Vizitand articolele http://www.lumea.net veti putea sa aflati multe detalii suplimentare despre celulele stem si utilizarea lor.

Merita sa solicitati stocarea celulelor din dinti, deoarece este inca o sansa de a asigura sanatatea copiilor, daca nu ati solicitat recoltarea celulelor din sangele ombilical.

2l

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.