Dumneavoastra aveti incheiata o asigurare de sanatate?

author
1 minute, 12 seconds Read

In Romania exista foarte multe personae care nu sunt asigurate medical. Multe dintre aceste persoane nu sunt asigurate medical fie ca nu au un loc de munca, fie au un loc de munca unde nu lucreaza cu forme legale, mai pe romaneste la negru.

Totusi, aceste persoane nu stiu ca si in acest caz pot fi asigurate medical, daca opteaza pentru o asigurare de sanatate. Marea majoritate a firmelor de asigurari din Romania ofera si polite de asigurare de sanatate. Cu o astfel de polita de asigurare de sanatate beneficiezi de spitalizare gratuita, dar si celelalte servicii de care beneficiaza orice angajat cu forme legale din Romania.

Cei mai multi asiguratori ofera posibilitatea si de adaugare facultativa a riscului de deces cu un plafon aproximativ de 10.000 de Euro. De aceasta asigurare de sanatate pot beneficia toate persoanele care nu au implinit varsta de 70 de ani.

Cu asigurarea de sanatate poti beneficia de ingrijire medicala in orice clinica de stat sau privata atat din Romania cat si din afara tarii. Cu o polita de asigurare de sanatate ai beneficii foarte mari, avand in vedere ca ea acopera cheltuielile in privinta sanatatii tale atat in tara cat si in orice alt stat.

Totusi aceste asigurari de sanatate difera de la o companie de asigurari la alta, asa ca cel mai bine este sa prospectati putin piata in prealabil si sa alegeti o asigurare de sanatate care vi se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.