calatorie in anglia

Care sunt variantele de transport catre Anglia?

1
2 minutes, 25 seconds Read

Calatoriile in afara tarii sunt pe lista de prioritati pentru romani. In ultima decada, expansiunea turismului a stimulat dezvoltarea transportului. Aceste calatorii in strainatate nu implica doar sezonul de vara si cel de iarna. Exista excursii scurte care pot fi realizate intersezonier.

Cand se planifica o calatorie in strainatate, primul etalon este bugetul. Acesta determina destinatia si modul de a calatori. Daca bugetul este limitat, Europa este zona in care se poate calatori cu siguranta. Sunt tari precum Anglia sau Germania care merita toata atentia pentru o vacanta. Dupa stabilirea destinatiei, trebuie stabilita perioada deplasarii. Pentru un cost mai scazut se pot alege perioade care nu includ varfuri de sezon (de exemplu: 15 iulie – 15 august sau in preajma sarbatorilor de iarna, sfarsit de decembrie – inceput de ianuarie). O data planificata perioada de plecare si numarul de zile al vacantei, se poate cauta cazare pentru intreaga familie.

Transportul si vacanta in Anglia

Daca Anglia este destinatia finala se poate face o cercetare a variantelor prin care se poate calatori. Mai jos exista o lista cu cele patru moduri de transport ieftine, pentru care se poate opta.

1. Calatoria cu autocarul –  Transportul international Romania Anglia cu autocarul este cel mai eficient din punct de vedere al costului si al confortului. Peisajele si facilitatile oferite transforma transportul de persoane intr-o destinatie turistica in sine. Prin apelarea la o firma de transport persoane Anglia, intreaga familiei se poate relaxa si se poate bucura de vacanta. Toti calatorii din autocar pot opta sa calatoreasca cu bagaj, iar traseul pana la destinatie depinde de firma care pune la dispozitie transportul de persoane. www.Euro-trans.ro informeaza calatorii despre orice detaliu al plecarii in Anglia sau alte tari europene cu transportul de persoane.

Vezi si:  Cum sa cumperi piese auto la cele mai mici preturi online

2. Masina personala – reprezinta modul independent de a calatori. Taxele de drum si combustibilul sunt singurele costuri de calatorie. Soferul decide cand, cum si pe unde se poate ajunge la destinatie. Pana in Anglia se vor stabili anumite locuri in care se stationeaza iar acestea sunt alese de catre familie. Este un mod mai obositor fata de autocar datorita faptului ca soferul nu se poate bucura de peisajele de pe traseu.

3. Trenul – Transportul feroviar a dominat in topul transporturilor inaintea aparitiei autoturismului. Preturile sunt rezonabile, dar exista un dezavantaj pentru a ajunge la Londra, daca se doreste plecarea din Bucuresti. Nu exista ruta directa Bucuresti – Londra si nici invers. Exista rute ocolitoare prin Paris si Munchen sau prin Bruxelles si Koln. Este preferat de cei care nu calatoresc cu multe bagaje sau de cei care nu au carnet de conducere.

4. Avionul – reprezinta modul principal de transport pentru turismul international, mai ales pentru calatorii pe distante lungi. Cu avionul se pot strabate distante foarte mari intr-un timp extrem de scurt. Preturile biletelor de avion sunt mari, de aceea trebuie urmarit din timp, cu aproximativ 1 an inainte, pentru a prinde ofertele companiilor aeriene, chiar si a celor “low cost”.

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    Valentina says:

    Parerea mea ca cel mai comod mod de a calatori este cu autocarul deoarece costurile biletelor nu sunt scumpe si ajungi fara stres direct acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.