Cei mai buni producatori de steroizi

author
1
2 minutes, 16 seconds Read

Exista foarte multi producatori de steroizi anabolizanti in intreaga lume, insa nu toti ne si ofera produse de calitate. Iar pe langa faptul ca nu toti ne ofera produse de calitate mai este si problema produselor contrafacute. Din acest motiv este foarte important sa ne alegem cu grija sursa.

Principalele firme producatoare de steroizi care se bazeaza pe calitatea produselor sunt Balkan Pharmaceuticals, Hilma Biocare, Pharmacom, Bayer si cam atat. Daca vrem sa cumparam steroizi de la una din aceste firme o putem face aici.

Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals este o companie farmaceutica din Republica Moldova care vinde printre alte medicamente…si steroizi. Produsele anabolizante realizate de Balkan se gasesc in farmaciile din mai multe tari, insa nu se pot cumpara decat pe baza unei retete.

Hilma Biocare

Hilma Biocare este o companie relativ noua. A inceput productia prin 2013, iar de atunci sunt in continua crestere. Au la vanzare steroizi de foarte buna calitate iar faptul ca au intrat si pe piata din Romania de curand, nu face decat sa ne bucure. Aceasta este o firma underground, dar o firma ce are niste standarde foarte inalte. Multi afirma ca produsele de la Hilma sunt mai bune decat cele de la Balkan si decat majoritatea produselor de pe piata.

Pharmacom Labs

Pharmacom este poate cea mai cunoscuta firma underground. Insa datorita reputatiei au inceput sa apara si produse contrafacute, false, care se vand sub numele firmei Pharmacom, nefiind produse de aceasta. Tot referitor la Pharmacom, sunt multi care o lauda, dar si multi care o critica. Atuurile acestei firme sunt date de concentratiile din produse. Adica gasim Testosteron Enantat cu o concentratie de 500mg/1ml, gasim Nandrolone Decanoate cu o concentratie de 600mg/ml si alte asemenea. Lucru nemaintalnit la alte firme. Mixurile de steroizi pe care le au la comercializare reprezinta tot un atu pe de o parte. Dar sunt voci si dovezi pe internet cu persoane care au testat anumite Mixuri si nu au iesit substantele exact cum ar fi trebuit.

Bayer

Bayer este o companie farmaceutica germana care produce tot felul de medicamente, printre care si steroizi. Problema este ca aceste produse se gasesc in special in farmacii..si nu in toate. Ce se gaseste pe internet de la Bayer si vine in limbi indescifrabile..e mai bine de evitat.

Acestea ar fi cele mai bune firme de steroizi. Totusi, ar mai fi cateva “mentiuni”: Alpha Pharma, anumite produse de la Titan Healthcare …si cam atat. Doar ca Alpha Pharma este o firma destul de falsificata, multe produse ocntrafacute pe piata si nu prea merita riscul. Iar referitor la produsele de la Titan, mixurile lor sunt bune, dar produsele clasice sunt destul de slabe fata de firmele concurente listate in acest articol.

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    Nicu Durdui says:

    Cei mai buni steroizi au fost balkan si alpha pharma , acestia nu se mai fabrica din pacate . Dar din fericire am folosit steroizi de la firma Pharma Gen si sunt la fel de buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.