Ce poti manca inainte de antrenament?

author
1 minute, 32 seconds Read

Ceea ce vei manca înainte de antrenament, va depinde in mare parte de obiectivele tale. Acestea pot sa fie:sa pierzi in greutate, sa castigi in masa musculara sau sa fii mai performant.

Tipul de antrenament trebuie sa aibă si el un impact asupra alegerilor alimentare pe care trebuie sa le faci. Gata deci cu o farfurie de paste înainte de antrenament.

Iata ce ar trebui sa mananci in functie de obiectivele tale

Atunci cand vrei sa slabesti. Nu prea conteaza tipul de activitate pe care il alegi sau tipul de antrenament. Vrei sa ai un nivel scazut de glicemie atunci cand incepi. Va trebui deci sa te asiguri de faptul ca nu vei consuma glucide înainte de antrenament.

Deci daca vei consuma glucide inainte de antrenament, acesta le va folosi mai intai pe acestea pe post de sursa de energie deoarece vor fi disponibile in circulatia sanguina. Va trebui sa prioritizezi proteinele, grasimile bune si vegetalele, in marea lor majoritate legume.

Pentru un obiectiv de hipertrofie. Nutritia înainte de un atrenament de hipertrofie poate varia in functie de fazele de acumulare si de intensificare.

In timpul unei faze de acumulare se pot consuma glucide înainte de antrenament. Dar ar trebui sa fie consumate macar cu 90 de minunte inainte de antrenament. Dar, vorbim aici despre o masa bogata in proteine, moderata in glucide si slaba in grasimi.

In timpul unei faze de intensificare nu trebuie sa se consume glucide înainte de antrenament. Trebuie sa ai o alimentatie care sa asigure faptul ca ai o alimentatie care sa te ajute sa maresti nivelul de dopamina si de acetilcholina. Va trebui sa consumi deci lipide si proteine, carne si nuci sau oua si avocado.

Atunci cand vrei sa obtii performante, ai nevoie de proteine si de glucide pentru un plus de energie. Gucidele te vor ajuta sa nu iti diminuezi performantele.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.