Exercitii abdomen

Cele mai bune exercitii pentru abdomen

3 minutes, 6 seconds Read

Se pare că există multe nelămuriri în ceea ce privește alegerea celor mai bune metode prin care să scăpăm de grăsimea care se ține de abdomenul nostru cu atât de multă încăpățânare. Mare parte a problemei se găsește în faptul că majoritatea oamenilor nu fac ceea ce trebuie. Dacă ar fi să întrebi 10 antrenori personali sau 10 instructori de la săli diferite de forță, fiecare ți-ar spune că el are dreptate. Și uite așa, te alegi cu 10 opinii sau răspunsuri diferite și nu mai știi ce să faci într-un final.

Cel mai bine este să rămâi întotdeauna la metodele vechi, care au fost testate și s-a demonstrat că funcționează. Unul dintre lucrurile pe care mulți indivizi îl înțeleg greșit, este alegerea unei nutriții corecte atunci când trebuie să slăbească. Și nu este de mirare că se fac atât de multe confuzii, ținând cont de faptul că există informații care se cam bat cap în cap uneori.

Ca urmare, oamenii sunt dezorientați și nu mai știu ce anume dietă să aleagă. Nu mai pot face diferența între o dietă sănătoasă, care le este de folos, și una care nu-i ajută cu nimic. Mai mult de-atât, ei cad ușor pradă unor diete așa-zis miraculoase, care le promit că îi vor face să slăbească și să aibă un abdomen tonifiat fără prea mult efort și într-o perioadă scurtă de timp.

Însă, acestea nu sunt decât povești. Adesea, ele nu aduc nici un beneficiu și nu fac decât ca noi să ne aruncăm pe fereastră banii câștigați cu greu. Câți dintre voi nu au cumpărat tot felul de cărți cu diete sau nu au încercat rețete-minune, fără a putea prezenta niște rezultate vizibile?

Vezi si:  Cele mai populare mituri in fitness

Dacă vreți un abdomen cu pătrățele, trebuie să scăpați mai întâi de grăsimea de pe burtă. Atunci când veți reuși acest lucru, veți putea scoate la iveală și pătrățelele mult dorite. Dar, pentru a ajunge acolo, modificați-vă, mai întâi de toate, dieta!

Un alt aspect pe care multă lumea l-a înțeles greșit, este cel al exercițiile pentru abdomen în sine. Din nou, oamenii pierd prea mult timp concentrându-se asupra unui anumit tip de antrenament pentru mușchii abdominali. Nu mă înțelegeți greșit, nu zic că toate acele exerciții pentru abdomen pe care le faceți sunt o pierdere de vreme. Spun doar că, uneori, în funcție de ceea ce vreți să obțineți, s-ar putea să nu fie cea mai potrivită alegere.

Aș putea spune că nu există niște exerciții pentru abdomen perfecte. Există unele bune sau excelente, dar nu perfecte. Dacă vă doriți cu adevărat un abdomen care să arate foarte bine, trebuie să priviți imaginea un pic mai în ansamblu. Rezultate vizibile se obțin când se apelează la un antrenament complet și de mare intensitate.

Atunci reușiți să scăpați de grăsimea de pe abdomen și să vă bucurați și de pătrățele! Încercați să lucrați tot corpul, vizând grupele de mușchi mari și lăsați deoparte exercițiile de izolare, care sunt bune doar pentru grupele de mușchi mici.

Dacă respectați sfaturile pe care vi le-am oferit în rândurile de mai sus, veți ajunge să aveți abdomenul la care ați visat dintotdeauna.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.