Cele mai populare 5 întrebări despre țigara electronica

2 minutes, 0 seconds Read

Chiar daca tigara electronica este inventata de mai bine de 15 ani, exista o multime de utilizatori care pun in balanta fumatul si vapatul si incearca sa gaseasca toate raspunsurile care sa ii convinga sa renunte la tutun in detrimentul tigarii electronice.

Printre cele mai populare intrebari pe care utilizatorii si le pun se numara:

Ce este tigara electronica?

Este un dispozitiv simplu si eficient, construit din atomizor si baterie, care are rolul de a asigura experienta fumatului fara foarte multe riscuri. Varietatea de tigari electronice este uriasa, existand atat modele cu diverse forme si marimi si cu mai multe variante de functionare. Cei care aleg sa foloseasca pentru prima data o tigara electronica este bine sa se informeze foarte bine inainte de a face o achizitie.

Cui ii este destinata tigara electronica?

Tigara electronica a fost construita drept o alternativa la fumat, asadar, este adresata fumatorilor. Chiar daca este mai sanatoasa decat tigara clasica, aceasta nu este un nou mod de distractie pentru nefumatori. Scopul dedicat al acestei tigari este acela de a ajuta fumatorii sa renunte la viciu si de a le oferi o solutie mai sanatoasa.

Exista restrictii in ceea ce priveste tigara electronica?

Da! Aceasta nu trebuie sa fie folosita de catre persoane de pana in 18 ani si de asemenea, nu este recomandata persoanelor care sunt sensibile la cofeina, care au boli cardiace sau boli cronice. Nici femeile insarcinate nu ar trebui sa foloseasca o astfel de tigara si de asemenea, este bine sa se fereasca toti cei care sufera de astm, angina sau diabet. Inainte de folosire, este bine ca orice utilizator sa isi intrebe medicul.

Vezi si:  Servicii de remodelare corporala de cea mai buna calitate oferite de Dermavision

Care sunt principalele avantaje ale tigarii electronice?

Exista multe avantaje, insa cel mai important este faptul ca nu contine cele 4000 de substante chimice din tutun, care pot produce cancer. In tutun se gasesc elemente precum arsenicul, acetona, cianura, fenolul, naftalina sau gudronul si o multime de alte substante interzise consumului. Daca sanatatea nu este convingatoara, cei care fumeaza ar trebui sa tina cont si de faptul ca vaporii tigarii electronice nu lasa un miros neplacut, nu pateaza dintii si reduc cheltuielile cu pana la 80%.

Se poate spune despre tigara electronica ca este sanatoasa?

Nu! Evident, exista riscuri in ceea ce priveste orice viciu si nu exista studii care sa indice gradul de toxicitate al acestei tigari. Ceea ce se poate spune insa, este faptul ca este mai sanatoasa decat tigara clasica.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.