Gazduirea web in Romania – alege cea mai buna oferta

author
2 minutes, 32 seconds Read

gazduire webIn Romania, si cred ca nu numai la noi, este foarte usor sa fii ademenit de o oferta care la prima vedere pare a fi cu adevarat una favorabila tie, dar care se va dovedi a fi un adevarat esec. O miscare de marketing care nu face deloc bine cumparatorului si, in final, nici macar companiei care a lansat oferta.

Am fost si eu printre cei care erau incantati de oferte precum – cumperi un pachet de hosting si ai domeniul gratuit. Sau versiuni care include aceste doua componente esentiale ale unui site, hostingul si domeniul. Numai ca dupa ce am descoperit ca in spatele pachetului de gazduire foarte ieftin si a domeniului gratuit se ascundea un serviciu de foarte proasta calitate, serviciu ce insemna mai multi nervi si ore pierdute incercand sa inteleg de ce site-ul nu functioneaza, am ajuns ca dupa numai o luna sau nici atat sa imi mut site-ul pe un culcus nou si mult mai sigur.

Am descoperit ca un pret corect inseamna si servicii corecte. Practic, zicala cat dai atat face s-a adeverit pe deplin. De aceea este recomandat sa alegi cu mare atentie o oferta gazduire, caci in spatele ofertei s-ar putea sa ai parte de surprize.

gazduire web in Romania de calitate se gaseste relativ usor, dar este posibilitate mare sa cazi si tu in capcana ofertelor speciale si sa iesi cu greu din aceasta situatie. Sa pierzi timp, dar si bani, pe care nu ii poti recupera pentru ca nu stii cat ai fi putut castiga in timpul in care site-ul in loc sa fie undeva in marele online, era pierdut in serverele nefunctionale ale companiei.

Vezi si:  Ce este un reseller de web hosting

Pretul este foarte important, ca in orice alt domeniu, dar la fel ca si in celelalte domenii, pretul mic inseamna de cele mai multe ori servicii de proasta calitate, iar pretul usor mai ridicat inseamna servicii pe masura. E mult mai indicat sa aruncii ochii peste mai multe oferte si sa o alegi pe cea care ti se pare mai corecta.

Si sigura. Cum afli daca oferta e sigura? As spune ca simplu. Internetul este cat se poate de mare. Da, si pentru Romania informatia pe internet circula extrem de repede si exista pe deplin indiferent de subiectul cautat. Iar daca ti-au sarit in ochi cateva oferte, analiza lor incepe de la istoricul companiei care ofera serviciile de webhosting. Cauta pe google informatii despre respectivele companii si cu siguranta vei afla ceea ce te intereseaza. Sunt sau nu de incredere? Vei avea site-ul in 99.99% din timp sus asa cum promit sau e deja ceva obisnuit sa promiti un astfel de lucru?

Daca prin absurd nu vei gasi informatii despre o companie, intra pe un forum care este specializat pe gazduire sau in general pe site-uri, in care vei gasi cu usurinta proprietari de site-uri. Creaza-ti un cont si pune o intrebare. O intrebare care poate suna cam asa: Am gasit 3 variante de webhosting de la 3 companii diferite – x, y, si z – pe care mi-o recomandati. Si astfel vei sti care e cea mai buna oferta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.