Metoda Abura: in ce consta acest regim care a ajutat-o pe Ines Reg sa slabeasca 16 kilograme?

author
1 minute, 30 seconds Read

Ai auzit de Metoda Abura? Comediana Ines Reg a reusit sa slabeasca 16 kilograme datorita metodei Abura. Un nou regim care combina mai multe tehnici de slabit si care permite o pierdere rapida in greutate.

Metoda Abura

In octombrie anul trecut, celebra Ines Reg a anuntat ca a reusit sa ajunga la o greutate de 61 de kilograme. Cei care o urmaresc pe retelele sociale au observant cu siguranta faptul ca a slabit considerabil.

Ines Reg sustine ca a reusit sa “topeasca” kilogramele cu ajutorul metodei Abura. Pe Instagram aceasta a declarat ca este vorba despre o combinatie intre mai multe tehnici cunoscute, aplicate in modul potrivit. Insa despre ce este vorba exact?

Metoda Abura: un amestec intre dieta Keto si postul intermitent

Metoda Abura reprezinta un regim hipocaloric care aliaza doua metode de slabit in voga: dieta Keto si postul intermitent. Dieta Keto este bogata in lipide si slaba in glucide, obiectivul sau este acela de a limita nivelul de insulina din sange si de a determina corpul sa intre in stare de cetoza.

Astfel, corpul va folosi grasimile pentru a conferi energie organismului si se obtine astfel o diminuare a rezervelor de grasime si, drept urmare, o pierdere in greutate. Postul intermitent consta in doua mese pe zi dupa care post timp de 16 ore.

Combinatia dintre aceste doua metode, care nu interzice niciun aliment, i-a permis lui Ines Reg sa ajunga de la 76 de kilograme la 61 de kilograme in sase luni.

Site-ul oficial al metodei Abura propune trei formule in functie de nevoile si bugetul fiecaruia. De la 25,50 de euro un meniu pe zi, timp de doua saptamani, la 780 de euro pentru meniuri pentru patru saptamani si 2 mese preparate pe zi. De notat este insa faptul ca, cel care a creat acest site nu are nici formare, nici experienta in domeniul nutritiei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.