O idee buna in crearea unui site

1 minute, 30 seconds Read

Daca in trecut putini erau cei ce aveau acces la internet, astazi lucrurile s-au schimbat si internetul vine la noi, nici macar nu mai trebuie sa facem un efort prea mare. Companiile de cablu si televiziune au deschis o poarta uriasa catre mediul online atunci cand au oferit tuturor internet, iar acest lucru nu face decat sa dezvolte si mai mult economia si afacerile.

In cazul in care vrei sa-ti construiesti un site atunci nu trebuie sa faci mare lucru: iti cumperi un domeniu, un hosting, instalezi o platforma si totul este gata, insa daca vrei sa ai un site profesional care sa atraga privirile tuturor lucrurile stau putin diferit. Pentru ca este aproape imposibil sa dezvolti o schema detaliata pe care daca o urmezi vei avea cel mai bun website de pe internet este indicat sa citesti cat mai multe pareri si sfaturi cu scopul de a-ti forma singur un plan de actiune.

Poate cel mai important lucru in crearea unui site este sa-ti aduci aminte in permanenta ca viteza de incarcare este totul. Atat timp cat paginii tale ii trebuie 10 secunde sa afiseze un text si o imagine traficul mare va fi un vis de neatins. Mai mult decat atat, daca ai ajuns la nivelul la care ai cateva sute de vizitatori pe zi atunci asteapta-te sa-i pierzi cat de repede in cazul in care nu respecti acest lucru.

Pentru a evita asemenea situatii este indicat sa postezi fotografii de dimensiuni mici si sa eviti folosirea inutila a filmuletelor sau a elementelor flash care nu au un nici un scop. Intr-adevar un video de prezentare poate da un aspect profesional, insa trebuie sa mentii in permanenta o balanta echilibrata daca vrei sa cunosti succesul. Mediul online este dificil de acaparat, iar competitorii tai se afla dinaintea ta acolo.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.