Protejarea caminului prin camerele de supraveghere

2 minutes, 23 seconds Read

In tara noastra, lucrurile continua sa prinda din urma evolutia tehnologica a vestului. Desigur, multe ramuri inca necesita investitii considerabile, insa cu ajutorului unei informari corecte, prin decizii corecte, foarte multi romani au inceput sa beneficieze de aceste noi solutii. Este si cazul celor care au ales sa puna accentul pe securitatea si siguranta caminului, ori a spatiilor destinate diverselor afaceri.  Aici optiunile sunt dintre cele mai variate – in acest sens, numeroase magazine de specialitate  isi diversifica in mod constant oferta si stocurile, asigurandu-se ca indiferent de nevoi, clientii pot gasi ceea ce cauta. Gaseste aici camere de supraveghere, pentru exterior, care sa fie exact ceea cu tu ai nevoie  pentru casa sau afacerea ta!

 

Pentru multi dintre noi insa, alegerea unor astfel de camere video este un proces pe care nu il intelegem atat de usor, nestiind cum sa il abordam, ce sa evitam sau care sunt punctele pe care trebuie sa construim de fapt respectivul proiect.   Tocmai de aceea, e important sa intelegem cateva trasaturi (dar si termeni) de baza, legate de construirea, functionarea si instalarea acestor camere:

1. Stilul realizarii acestora – vrei ca respectivele camere de supraveghere pe care le instalezi sa fie observate sau sa nu fie vazute cu usurinta? Uneori o camera ce e foarte usor recunoscuta e un determinant eficient; desigur exista si modele mai mici, care se integreaza in decor sau se pot confunda cu detectoarele de fum.

2. Cablarea – un punct initial, atat pentru camerele de interior cat si cele de exterior. Uneori poate fi  dificil sa se lege toate cablurile, in intreaga instalatie. Insa si asa, chiar si modelele wireless au nevoie de energie. De aceea, e bine sa cautam variante care necista cat mai putin munca – producatorii de azi pot face ca prin acelasi cablu sa fie transmisa si imaginea video, si energia necesara.

Vezi si:  Ce sunt fibrele de polipropilena si la ce folosesc?

3. Vizualizarea in conditii de iluminare scazuta. Cu cat nivelul  lux color e mai mic, cu atat mai bine poate ea sa vada in intuneric; pentru inregistrarea video in conditii de intuneric complet, cautati variante de 0 lux ca leduri integrate de iluminiare.

4. Accesul web – aceste camere de supraveghere IPpot sa fie urmarite prin intermediul internetului, de oriund din lume; mai mult de atat, imaginile capturate se pot vedea si prin telefonul mobil sau laptop.

5. Calitatea imaginii – daca acest punct e important, e necesara alegerea unei rezolutii mai mari

6. Rezistenta la ploaie – unele camere de supraveghere video sunt mai bune decat altele in a rezista la diversi factori meteo (zapada, ploaie, apa, vant, temperaturi scazute etc).

 

Desigur, modul in care le veti instalata, dvr-ul ales, bugetul si preferintele personale ssunt poate cele mai importante puncte. Oricum, in situatia in care sistemul va permite, ulterior veti putea suplimenta numarul de camere achizitionat sau inlocui produsele mai slabe. Pentru informatii, consultanta suplimentara, apelati la oferta de camere de supraveghere prin Ordis.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.