Winamp revine in forta

author
1 minute, 33 seconds Read

Marca a anuntat inca din noiembrie anul trecut: Winamp se va reintoarce in forta, va renaste din propria cenusa si urmaza sa isi ofere o actualizare.

Despre ce este vorba mai exact?

Proiectul nu a fost transformat in realitate in urma cu 4 ani atunci cand se dorea initial acest lucru insa acest lucru nu il impiedica pe miticul Winamp sa isi incerce din nou norocul.

Cititorul multimedia, extrem de popular spre sfarsitul anilor 1990 se impunea drept o referinta in ceea ce priveste citirea fisierelor MP3. Extrem de lejer si usor de folosit de oricine, cititorul de fisiere audio propunea o interfata personalizabila in intregime, cu diferite module avansate si se ocupa fara probleme de listele de citire, de radiourile online si de o buna parte din fisierele audio de pe piata.

Din “nefericire”, MP3-ul a evoluat enorm si a cedat terenul altor formate si sosirea pe piata a telefoanelor inteligente si unor servicii precum Spotify, Apple Music si multe altele ne-a facut sa uitam complet de Winamp.

Dupa diferite tentative esuate si diferite achizitionari, Winamp reincearca o revenire cu o prima actualizare a versiunii 5.9. RC1. Build 9999 nu este tocmai ce se asteptau unii de la acest program care promitea o reintoarcere cu surlite si trambite cu o versiune 6.0. La noua luni de la marele anunt, implementarea acestei actualizari nu s-a mai realizat.

Responsabilii au dat unele explicatii ca aceasta versiune 5.9 nu pare majora pentru utilizatori insa reprezinta, cu toate acestea, numai putin de 4 ani de munca si semneaza bazele unei versiuni 6 care ar trebui sa fie revolutionara pe toate planurile.

Vezi si:  Sfaturi pentru vanzarea software online

Daca vrei sa ai si tu acces la acest program, trebuie sa accesezi forumul dedicat. De mentionat este totusi faptul ca nu este vorba despre o versiune “stabila” si ca ar putea contine unele buguri. Ramane de vazut cand va fi lansata aceasta versiune.

Sursa: https://www.generation-nt.com/winamp-encore-retour-lecteur-multimedia-mp3-actualite-2003849.html

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.