Despre energia sexuala

1 minute, 35 seconds Read

In timpurile noastre, stresul, munca excesiva, starea de spirit proasta si activitatea sexuala redusa au devenit obisnuinte. Unul dintre motive este lipsa unei alimentatii adecvate, necesara pentru armonia fizica si spirituala.

In diferite culturi, pentru a compensa lipsa de energie sexuala, sunt folosite pe scara larga plantele, care actioneaza nu numai la nivelul fizic  ci ajuta deasemenea la echilibrul mental, emotional atat la femei cat si la barbati.

Catuaba (ienuparul Brazilian) imbunatateste starea fizica si stimuleaza sistemul nervos. Cofeina continuta in Catuaba tonifica, intareste functiile de protectie ale organismului.

Radacina de Muira Puama ( numit „rădăcina potentei” sau „rădăcină de sex masculin” ). Acesta contine beta-sitosterol, care nu numai că imbunatateste activitatea sexuala, dar, de asemenea, imbunatateste metabolismul si intareste sistemul nervos. Aceasta planta a fost mult timp folosit in tratamentul impotentei.

Maca, sau ginseng amazonian umple de energie organismului, produce un efect de stimulare, creste libidoul si intensifica senzatiile sexuale. Este un tonic general.

Ginseng siberian este deosebit de util pentru barbati, deoarece imbunatateste adaptarea organismului si capacitatea sa de a suporta situatii de stres. Datorită proprietatii sale de a crește producția de energie de catre organism, aceasta planta devine din ce in ce mai populare in randul sportivilor.

Radacina de Unicorn se utilizeaza in tratamentul infertilitatii.

Damiana este un afrodisiac. Are efecte pozitive asupra sistemului nervos, amelioreaza depresia.

Suma este bogat in aminoacizi, vitamine si minerale.

Saw Palmetto stimuleaza glandele sexuale si este un diuretic foarte eficient.

Urzica nu numai ca accelereaza procesele metabolice, dar sustine, de asemenea, functionarea normala a prostatei.

Ingredientele din suplimentele alimentare Vital Man si Vital Woman asigura restabilirea echilibrului mental si fizic si protejeaza organismul impotriva stresului. Aceste suplimente sprijina capacitatea sexuala iar daca este necesar le ajuta sa se recupereze. Plantele medicinale din compozitia lor ajuta la tratarea inflamatiilor cronice ale tractului urinar, poate preveni bolile de prostata la barbati, iar la femei poate reduce disconfortul menopauzei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.