steroizi 2

4 Steroizi injectabili pentru cresterea masei musculare

16
2 minutes, 57 seconds Read

– Susta 400 – o fiola de 1.5 ml costa 21 de lei. Este pe baza de sustanon, steroid care contine mai multi esteri de testosteron. Este disponibil in mai multe concentratii, cum ar fi de 250 miligrame sau de 350 miligrame. Dupa administrare actioneaza extrem de rapid in corp, lucru care se datoreaza esterilor de propionat. Ceilalti esteri inclusi pot actiona in corp timp de 1-2 saptamani. Acest steroid este disponibil doar injectabil, nu si oral si se foloseste cu precadere in ciclurile de castigare d emasa musculara si forta. Are un efect anabolic extrem de mare. Se aromatizeaza, dar efectele secundare sunt mai mici comparativ cu testosteronul enantat. In unele situatii poate fi necesara administrarea de proviron sau tamoxifen, concomitent cu acest steroid care retine apa in corp. Alte efecte secundare care pot aparea includ acneea,calvitia sau tenul gras. Pentru minimizarea efectelor negative se poate folosi proscar. In ceea ce priveste dozele de administrare, acestea pot varia intre 500 miligrame si 1000 de miligrame. Unele persoane se lasa duse de val si depasesc aceasta doza maxima, dar lucrul acesta nu este recomandat de cunoscatorii in domeniu.

– Enanthat 400 – o fiola de testosteron enantat are 1.5 ml, 400 mg/ fiola si costa 21 de lei. Testosteronul enantat este similar cu testosteronul cipionat si determina o retentie redusa de apa. Este pe baza de ulei si are o actiune indelungata in corp. Poate determina ginecomastie (cresterea pieptului). Pentru contracararea efectelor negative androgenice trebuie utilizat proscar. Steroidul testosteron se injecteaza in fiecare saptamana si are un efect activ de 1-2 saptamani. Dozele variaza intre 400 mg si maxim 1000 milgrame. In urma administrarii veti observa cresteri semnificative de masa musculara. Cei de la vand-steroizi.com ne pun la dispozitie o serie de informatii folositoare despre steroizi.

Vezi si:  Cum au evoluat pariurile sportive de la agenții la digital?

– Bold 500 – o fiola de 2 ml/ 500 mg costa 19 lei si are la baza substante ca boldenone si equipoise. Boldenonul este derivat al testosteronului si la inceputuri era folosit pentru animale. Determina o crestere mare a masei musculare si este un steroid puternic, un steroid care mareste numarul de celule rosii din sange. Efectul androgen este mult mai mic (aproape la jumate) comparativ cu testosteronul. Culturistii folosesc adesea acesti steroizi pentru ca prezinta avantajul de a nu retine apa in corp. Efectul anabolic este destul de mare si nu determina acumulare de grasimi in corp. In plus efectele secundare sunt rare. Daca vreti sa urmati un ciclu mai lung ar trebui sa luati in considerare o terapie post ciclu, perioada in care sa folositi comid si tamoxifen. Pentru ca masa musculara are nevoie de timp pentru a se forma, ar trebui sa folositi Bold 500 timp de 12 saptamani. Doza nu ar trebui sa depaseasca 600 mg saptamanal, injectabil de doua ori. Pentru o accentuare a masei musculare poate fi folosit in combinatie cu alti steroizi.

– Deca Dur 400 – o fiola de 400 mg costa 23 de lei. Avem aici steroizi injectabili foarte utilizati de culturisti pentru ca determina o crestere rapida a masei musculare, fara efecte secundare majore. Acesti steroizi sunt eficienti pentru incheieturi si ajuta la sinteza colagenului. Doza minima este de 400 mg pe saptamana, iar cea maxima de 800 g. Se pot combina cu winstrol comprimate daca se doreste definirea masei musculare sau cu anapolon si danabol daca se doreste cresterea masei. Un ciclu al acestor steroizi dureaza pana la 14 saptamani, o perioada destul de indelungata, timp in care va scadea simtitor productia proprie de testosteron. Din acest motiv este indicat sa se urmeze o cura post ciclu, folosind pregnyl si clomid.

Vezi si:  Puma bmw versus Puma rebound

In afara de cresterea masei musculare, steroizii injectabili se mai pot utiliza pentru definire si/ sau scaderea in greutate.

Similar Posts

16 Comments

  1. avatar
    Floryano says:

    Mar interesa si pe mine cat poti sa cresti in masa musculara cu aceste fiole va multumesc astept un rasp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.