Cerneala solida si avantajele utilizarii la o imprimanta

2 minutes, 15 seconds Read

Daca sunteti un responsabil pentru achizitionarea de aparatura de birotica pentru o anumit afacere si inca nu ati auzit de cerneala solida utilizata in cadrul imprimantelor nu stiti ce ati pierdut. In lumea in care traim din ce in ce mai multi manageri cauta tehnologii de inalta performanta la un pret decent. Aceste tipuri de imprimante ce utilizeaza cerneala solida furnizeaza o culoare vibranta, sunt ecologice si nu lasa in urma pete de cerneala furnizeaza o printare ieftina si de calitate si nu in ultimul rand sunt usor de utilizat. Cerneala solida pentru imprimante poate fi asemanata cu creioane de cerneala care se topesc in momentul in care porcesul de printare a fost activat, acest lucru inseamna ca acest tip de imprimante sunt fara cartus.

Daca sunteti in cautarea unei solutii ecologice pentru productia biroului sau companiei dvs. atunci trebuie sa stiti ca nu exista deocamdata o varianta mai optima din acest punct de vedere, utilizand acest sistem puteti stopa pana la 90 % din risipa generata de un cartus normal. Spre exemplu daca analizam gama de imprimante Ricoh, unde anumite modele sunt dotate cu acest sistem, in randul cumparatorilor este vizibila o crestere a profitului, scaderea cantitatii de deseuri, costuri de intretinere scazute dar si o manevrabilitate extrem de usoara si eficienta a imprimantei. Nu in ultimul rand acest tip de cerneala solida este certificata de Asociatia Nationala a Producatorilor de Cerneala in proportii de aproximativ 30 % material component bio-regenerabil.

Caror domenii se adreseaza modelul de imprimante cu cerneala solida

Imprimantele cu cerneala solida produc calitate, atat pe documente color cat si pe hartie de slaba calitate sau reciclata. Acest model este recomandat pentru afaceri ce detin puncte de vanzare cu amanuntul, scoli sau universitati, agentii de marketing, acolo unde documentele colorate trebuie sa furnizeze un anumit impact. Nu in ultimul rand aceste modele sunt extrem de usor de utilizat, au o forma unica iar umplerea lor se efectueaza vertical chiar si atunci cand imprimanta inca functioneaza, bineinteles fara a lasa pete de cerneala pe maini.

Preturile unei imprimante cu cerneala solida

Daca sunteti interesat de acest model trebuie sa stiti ca consumul este total diferit fata de o imprimanta clasica unde pretul cerut este pe pagina imprimanta lasand de-o parte cantitate de culoare utilizata, in schimb cu ajutorul acestui model de cerneala solida platiti exact cat consumati fie ca este vorba de 5% sau de 80 %. Acest tip de imprimare este recomandata companiilor care se implica in mod frecvent in documente cum ar fi prezentari sau foi cu atent , partial colorate.

Oricine a incercat acest model a fost impresionat de calitatea pe care o poate oferi dar si de functiile de ultima generatie, de avantajele si sistemul ecologic pe baza caruia a fost conceput.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.