Definirea masei musculare

author
3 minutes, 32 seconds Read

Un ciclu de steroizi reprezinta gruparea a doi sau  mai multi steroizi administrati concomitent pentru inceput ajutand la cresterea masei musculare, la topirea grasimilor si in final la definirea masei musculare.

Definirea masei musculare reprezinta pastrarea masei de muschi acumulata pe o perioada scurta(6-12 saptamani) in urma unor cure si serii de antrenamente.

Odata cu intreruperea curei, masa musculara tinde sa scada insa, in urma curei special create definirii masei musculare pierderea este nula.

Trenobolonul Acetat  este un steroid puternic, facand parte din categoria steroizilor injectabili fiind recunoscut ca fiind un puternic constructor de masa musculara fiind in acelasi timp un steroid foarte bun pentru definire.

Acesta are un efect androgenic puternic lipsit de manifestari estrogene, acesta a prins un avant puternic in randul culturistilor fiind folosit in special in fazele de definire, ajutand la cresterea fortei si dand un aspect placut muschilor fara retentie de apa, mare parte din masa musculara fiind creata din fibre musculare de calitate fara aport de grasimi.

In comparatie cu testosteronul acesta are un scor anabolactic de 500 in timp ce testosteronul doar 100, trenbolonul legandu-se de hormonii responsabili de catabolism(distrugerea tesutului muscular)facandu-i inactivi.

Studiile au demonstrat ca Trenbolonul a marit eficienta hranii si absorbtia mineralelor fara ca dieta sa fie modificata, astfel eficienta hranii este imbunatatita, mancarea fiind mai bine utilizata pentru a construi tesut muscular de calitate.

Trenbolonul este foarte versatil si poate fi combinat cu aproape orice tip de steroid.Administrarea este desa, zilnica sau odata la doua zile actiunea fiind rapida.

Ca si efecte secundare ca in cazului majoritatii steroizilor principalul factor este legat de constructia genetica si de sensibilitatea fiecarei persoane.

Vezi si:  Transforma-ti patul intr-o oaza de relaxare cu gama de saltele ortopedice de la Imex Grup !

In doze mari acesta este toxic pentru ficat insa in doze mici nu ridica probleme, putand avea insa un efect negativ asupra tensiunii, situatie cand administrarea acestuia trebuie intrerupta.

Se pot inregistra efecte negative asupra testosteronului iar pentru a preveni dereglarile hormonale si atrofierea testiculelor se poate administra HCG periodic in doze mici.

Efectele secundare intalnite la trenbolon apar aproape la majoritatea steroizilor insa acesta are o serie de efecte secundare specifice printre care se numara: anxietatea, insomnii, palpitatii si transpiratie abundenta noaptea, ele putand aparea la doze foarte mari sau in cazul persoanelor sensibilie.

Deca-Durabolin se numara printre cei mai folositi steroizi, cu efecte secundare relativ usoare si masa musculara Bulk, dar in combinatie cu trenbolon si testosteron ajuta si la masa de calitate, fiind conceput pentru copii si femei acest steroid este foarte atractiv pentru cei care vor sa isi asume cat mai putine riscuri.

Deca-Durabolin este pe locul doi ca steroid injectabil finnd cel mai raspandit dupa testosteron. Este activ in corp 2-3 saptamani medical fiind administrat odata la doua saptamani sportivii administrandu-si saptamanal doza.

O caracteristica pentru care este foarte apreciat este ca reface articulatiile si le protejeaza crescand sinteza colagenului fiind folosit si pentru a diminua durerile din urma accidentelor, avand efecte terapeutice asupra refacerii tesutului conjunctiv.

Masa musculara nu este construita foarte repede, fiind ideal pentru cicluri lungi de 8-12 saptamani, masa musculara fiind una de buna calitate.

Este un steroid versatil care de obicei se combina cu alte substante pentru obtinerea rezultatelor dorite in fazele de definire fiind combinat cu Winstrol.

Vezi si:  Dumneavoastra aveti incheiata o asigurare de sanatate?

Poate fi folosit in siguranta si de catre femei fiind unul dintre putinii steroizi capabili de asa ceva, fara efecte adverse grave.

Efectele secundare sunt putine, aparitia lor fiind mai degraba posibila decat garantata.

Pot exista retentii de apa si grasimi si uneori ginecomastia, acneea, ginecomastia si caderea parului fiind si ele posibile insa in cazuri destul de rare.

Colesterolul poate fi afectat negativ insa steroizii orali au un impact mai mare. Pentru prevenira efectelor negative pe termen lung  se recomanda o dieta fara carbohidrati si exercitii cardiovasculare zilnice.

In cazul producerii de testosteron al organismului ca si in cazul altor steroizi la finalul curei este recomandata o terapie post ciclica, pentru prevenirea infertilitatii.

In consecinta nu este suficienta doar castigarea de masa musculara intrucat aceasta poate fi pierduta la fel de repede pe cat este castigata, insa urmand aceste cure de definire a masei musculare posibilitatea pierderii de masa musculara este de 0, ea mentinandu-se si dupa terminarea curei. O sursa de incredere de unde puteti cumpara steroizi este Steroizi-Originali.com – produse originale la preturi bune.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.