varza murata

Varza murata oferita de Mamanina

author
2 minutes, 42 seconds Read

varza murata

Unul din beneficiile pe care le are varza murata este ca antrenează pietrele pe care le putem avea la rinichi .

Litiaza biliară şi cea renală, dar si gastrita cu o aciditate care e scăzută, deasemeni giardioza, se pot trata daca vom bea pentru 2 maxim 3 săptămîni aproximativ 150 ml de moare, in reprize de cate 3 ori pe zi, cu aproximativ 30 de minute înainte de fiecare masă.

In cazul in care pietricele pe care le avem la fiere sunt ceva mai mici, atunci se va amestecă un litru din aceasta moare de la varza murata , cu circa 400 g dintr-un ulei care e nerafinat şi cu suc obtinut de la patru lămîi. Cu aproximativ 24 de ore înainte sa se faca procedura aceasta , nu trebuie sa măncam nimic. Pentru 4 – 5 ore dupa administrare, organismul nostru va răspunde cu diaree, timp in care colecistul se va curăţă de aceste pietre. După efectuarea procedurii, pentru două săptămîni, este bine sa bem ceai de muşeţel şi de fenicul.

Ceoi care sunt bolnavii de hemoroizi pot bea circa 100 ml din aceasta moare care trebuie sa fie încălzită, asta de cate 3 ori pe zi, înainte sa luam masă. Cand hemoroizii sunt asociati cu hemoragie, este bine sa bea un pahar de cate 2 pana la 3 ori pe zi, sa mănîncăm zilnic salată facuta din varză murată.

Pentru a trata avitaminozelor şi asteniei, putem amestecă aproximativ un pahar din aceasta moare cu un pahar cu suc de roşii, adaugăm apoi cate 150 ml apă plată, cate o lingură miere de albine şi una de suc de lămîie. Bem cate un pahar , asta de cate 1 maxim 2 ori int-o zi, facand acest lucru între mese, pînă se îmbunătăţeste stărea sănătatii.

Vezi si:  Ocazii perfecte pentru a oferi un cos cadou

 

Moarea poate ajută şi în cazuri de diaree, atucni cand se consumă acesta în părţi egale, alaturi de sucul de roşii care trebuie sa fie proaspăt stors. Ficatului îi e bun prieten atunci cand moarea este băută de cate trei ori pe zi, aproximativ 100 ml, asta între mese, cateva luni.

Pentru combaterea gastritei, se poate bea zilnic aceasta moare încălzită, de regula înainte de a lua mesele principale. Doza administrata poate sa crească in mod treptat pînă la cate două pahare in fiecare zi.

Varza murata este leac si in cazul bolilor respiratorii.

Răguşeala dar şi durerile uscate pe care le putem avea în piept pot sa fie tratate cu aceasta moare amestecănd părţi egale din ea cu apă plată. Lichidul obtinut , cald, se bea in reprize de cate 2 maxim 3 ori pe zi. S-a dovedit faptul ca moarea este chiar o armă secretă contra gripei aviare.

 

Un om de ştiinţă , a luat o serie de 13 pui ce au fost infecţati cu acel virus al gripei aviare si dupa ce i-a hrănit in mod constant cu varză murată , după aproximativ o săptămînă, a avut surpriza ca 11 dintre acestea sa se însănătoşeascva.

Experţii cronsidera că bacteriile ce sunt produse în cadrul fermentaţiei au avut rolul de a ajuta păsările să poata învinge incluisv virusul H5N1.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.